Μαρίνα Πατούλη: Χαράζει νέο δρόμο μετά τον χωρισμό «Αύριο παίρνω εξιτήριο από όσα με πονάνε»

Αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της και να ξεπεράσει τον πόνο του χωρισμού, δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη.

Advertisement

Μετά από όσα ακούστηκαν και δήλωνε και η ίδια τις τελευταίες μέρες για το χωρισμό της από τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, πλέον εμφανίζεται αλλαγμένη και με σκοπό να αφήσει πίσω όσα την πόνεσαν.

Με μία δυναμική ανάρτησή της στο instagram, την οποία συνοδεύει με παλιά φωτογραφία της, ντυμένη στα κόκκινα και τα χέρια ψηλά, όλο χαρά, η Μαρίνα Πατούλη απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης τις τελευταίε μέρες και τους λέει:

Advertisement

«Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες _ φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε «Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει», αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού. Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας «χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν…Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά …(φωτό αρχείου) Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε! Σας αγαπώ Μαρίνα!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement