Μάριον Μιχελιδάκη: Το διαζύγιο των γονιών της και η μυστήρια σύμπτωση με τον θάνατό τους

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάριον Μιχελιδάκη ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show.

Advertisement

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις που παραχωρεί, αναφέρθηκε στην καριέρα της, την κόρη και τον χωρισμό της από τον Βασίλη Νομικό, αλλά και στους γονείς της. Όπως εξομολογήθηκε, οι γονείς της, οι οποίοι ήταν χωρισμένοι, «έφυγαν» από τη ζωή με διαφορά επτά μηνών.

Είπε συγκεκριμένα για το ανερμήνευτο αυτό συμβάν αλλά και το πώς βίωσε ως παιδί το διαζύγιό τους:

Advertisement

«Οι γονείς μου «έφυγαν» σχεδόν παράλληλα, με επτά μήνες αν και ήταν χωρισμένοι. Δεν το έχω ερμηνεύσει και πολλά πράγματα δεν τα πολυσκαλίζω γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Σαν παιδί χωρισμένων γονιών μού έλειπε ο πατέρας μου γιατί δεν ζούσαμε στην ίδια πόλη. Ζούσε στην Κρήτη και εμείς στην Αθήνα αλλά η αγάπη ήταν πάντα δεδομένη και οι γονείς μου είχαν πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν είχα βιώσει ποτέ άσχημες καταστάσεις στο σπίτι. Εντάσεις, φωνές, τσακωμούς. Δεν είχα βιώματα δηλαδή του παιδιού χωρισμένων γονιών».

Κι ακόμη συγκινημένη αναφέρθηκε στις στιγμές του αποχωρισμού από τον πατέρα της όταν ήταν παιδί, λέγοντας:

Advertisement

«Θυμάμαι τον μπαμπά μου στο αεροδρόμιο, κάθε φορά, να μου λέει «μη γυρίσεις να με κοιτάξεις». Τον έπαιρναν τα κλάματα που αποχαιρετιζόμασταν. Και τώρα δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί θέλω να χαμογελάμε. Τα κουβαλάμε αυτά».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement