Ματίνα Παγώνη: Τα χρόνια στην επαρχία, το «προσεγμένο» της στυλ και το μίνι που φορούσε από 17 ετών!

Μία γιατρός που έχει πρωταγωνιστήσει στα τηλεοπτικά παράθυρα τους τελευταίους μήνες λόγω του κορονοϊού, η Ματίνα Παγώνη έκανε χθες ακόμη μία τηλεοπτική εμφάνιση.

Advertisement

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ βρέθηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και συζήτησε με την Ελεονώρα Μελέτη για προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής της που δεν γνωρίζαμε.

Η Ματίνα Παγώνη της μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην επαρχία όπου μεγάλωσε αλλά και για το στυλ της που έχει σχολιαστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Advertisement

Όπως είπε: «Είναι απλά τα πράγματα… Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, κυρία Μελέτη, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί! Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό. Πάντα βαφόμουν. Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα. Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν».

Ακόμη η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στο πώς αντιδρούσε η μητέρα της στην προχωρημένη της συμπεριφορά:

Advertisement

«Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν. Γενικά μου αρέσει οι γυναίκες να είναι κοκέτες».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement