Μελάνια Τραμπ: Έτσι είπε «αντίο» στον αμερικανικό λαό – ΒΙΝΤΕΟ

«Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν αξέχαστα. Καθώς ολοκληρώνεται ο χρόνος του Ντόναλντ και του δικού μου στον Λευκό Οίκο σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που έχουν πάρει μία θέση στην καρδιά μου και τις απίστευτες ιστορίες αγάπης, πατριωτισμού και θέλησης. Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου να υπηρετήσω ως Πρώτη Κυρία»

Advertisement

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε να μιλά στον αμερικανικό λαό η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα της στο twitter. Σας θυμίζουμε πως αύριο αναμένεται η ορκωμοσία του νέου εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν αλλά η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώην πρώτη κυρία δεν δέχτηκε να ξεναγήσει την Τζιλ Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο όπως έκανε για εκείνη η Μισέλ Ομπάμα τέσσερα χρόνια πριν.

Η ίδια κάλεσε ακόμη τους Αμερικανούς πολίτες να είναι προσεκτικοί και να χρησιμοποιούν την κοινή λογική ώστε να προστατεύουν τους άλλους από τον κορωνοϊό και να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους.

Advertisement

«Μαζί σαν μια οικογένεια ενός έθνους μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε το φως της ελπίδας για τις μελλοντικές γενιές και να συνεχίσουμε την κληρονομιά της Αμερικής να οδηγήσουμε το έθνος μας σε μεγαλύτερα ύψη μέσω του πνεύματος του θάρρους, της καλοσύνης και της πίστης”, Παρότρυνε τους πολίτες να είναι παθιασμένοι αλλά υπογράμμισε πως “η βία ποτέ δεν είναι απάντηση και ποτέ δεν μπορεί να δικαιωθεί».

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν το βάθος της ευγνωμοσύνης μου για το προνόμιο που είχα να υπηρετήσω η Πρώτη Κυρία σας. Σε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, θα είστε στην καρδιά μου για πάντα. Σας ευχαριστώ. Ο Θεός να σας ευλογεί, και ο Θεός να ευλογεί τις ΗΠΑ».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement