Michelle & Barack Obama: Έκλεισαν 28 χρόνια γάμου! Δείτε τα μηνύματα που έγραψαν

Ενα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του πλανήτη, η Michelle και ο Barack Obama έκλεισαν 28 χρόνια έγγαμου βίου!

Advertisement

Ο πρώην Πλανητάρχης και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ γνωρίστηκαν το 1989 όταν εργάζονταν και οι δύο στην δικηγορική εταιρεία Sidley Austin στο Σικάγο. Παντρεύτηκαν το 1992 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

H Michelle έχει μιλήσει αρκετές φορές για το γάμο τους αποκαλύπτοντας ότι υπήρξαν και δύσκολες στιγμές. “Ήθελα να σπρώξω τον Barack από το παράθυρο” είπε σε συνέντευξή της για τις στιγμές έντασης μεταξύ τους!

Advertisement

Χθες όμως ήταν μέρα γιορτής για το ζευγάρι και το μοιράστηκαν με τον κόσμο με τις πιο τρυφερές και ρομαντικές αναρτήσεις τους.

«28 χρόνια με αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Λατρεύω τον Barack για το χαμόγελο, τον χαρακτήρα και την συμπόνοια του. Είμαι τόσο ευγνώμων που τον έχω σύντροφο σε όλα όσα μας επιφυλάσσει η ζωή. Και φέτος, έχουμε μια παράκληση για εσάς- διαλέξτε ένα άτομο στη ζωή σας που μπορεί να μην ψηφίσει και βεβαιωθείτε πως θα το κάνει. Θα είναι ένα από τα καλύτερα μηνύματα επετείου. Σε αγαπώ, Barack», έγραψε η Michelle.

Κι ο Barack έγραψε στη δική του ανάρτηση: «Ακόμη και κάτω από όσα συμβαίνουν, ήθελα να ξεκλέψω μια στιγμή για να πω χαρούμενη επέτειο στην αγάπη της ζωής μου. Η κάθε μέρα πλάι στη Michelle με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα και καλύτερο άνθρωπο».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement