Μιμή Ντενίση: Η παρατήρηση στην Ιωάννα Μαλέσκου!

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός Μιμή Ντενίση ήταν χθες καλεσμένη μέσω Skype στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ.

Advertisement

Η καταξιωμένη καλλιτέχνης που πάντα λέει με ευγενικό αλλά σαφή τρόπο όσα σκέφτεται, ξεκίνησε την συζήτηση εκφράζοντας το παράπονό της ότι οι τηλεοπτικές εκπομπές αφιερώνουν πολύ λίγο χρόνο στα θεατρικά πρόσωπα.

Είπε συγκεκριμένα απευθυνόμενη στην Ιωάννα Μαλέσκου:

Advertisement

«Θα ξεκινήσω με ένα παράπονο, παρόλο που δεν θέλω να παραπονιέμαι. Η τηλεόραση που είναι το πιο ισχυρό μέσο έχει πάρα πολύ μεγάλη εσωστρέφεια. Δηλαδή, αν έχετε μια εκπομπή δύο ωρών ασχολείστε πάλι με την τηλεόραση. Αλλά στην τηλεόραση τα βλέπουμε και τις εκπομπές, και τα ριάλιτι όποιος τα βλέπει… Δεν μιλάω για εσάς γιατί εσείς είστε στο κανάλι και θα κάνετε αυτό που λέει το κανάλι. Ασχολείστε πάρα πολύ λίγο με το θέατρο, το σινεμά, τη μουσική, με τα βιβλία καθόλου. Όλο είναι η τηλεόραση για την τηλεόραση. Λυπάμαι όταν βλέπω ένα τόσο ισχυρό μέσο με ανθρώπους, γιατί κι εσείς είστε μορφωμένη, που έχουν την ικανότητα, να ασχολείται πάρα πολύ με την ίδια την τηλεόραση. Γιατί βρε παιδιά;».

Η παρουσιάστρια που προφανώς δεν περίμενε αυτό τον πρόλογο από την καλεσμένη της απάντησε ότι: «Τα γεγονός ότι φιλοξενούμε ανθρώπους όπως εσείς για εμάς και για τον κόσμο αντιλαμβάνεστε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό εχέγγυο και ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση το ότι εκτιμάμε και χαιρόμαστε γιατί προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε όλα στο βαθμό που μπορούμε και στο χρονικό πλαίσιο».

Advertisement

Κι η αγαπημένη πρωταγωνίστρια επέμεινε πάντα ευγενικά λέγοντας: «Ο βαθμός είναι 80% τηλεόραση και ας βγάλουμε για δέκα λεπτά κι έναν πρωταγωνιστή του θεάτρου».

Όπως μας έχει συνηθίσει η κυρία Ντενίση εξέφρασε την άποψή της με ευγενικό τρόπο και πολλοί θα συμφώνησαν μαζί της για το φαινόμενο αυτό των τηλεοπτικών εκπομπών.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement