Μιμή Ντενίση: To ξέσπασμα της ηθοποιού για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα

Την άποψη της για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τις καταστροφικές πυρκαγιές θέλησε να εκφράσει μέσα από τα social media η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ξεσπά και γράφει:

Advertisement

«Αυτή την γαλήνια ομορφιά της Εύβοιας που έβλεπα από τον κήπο μου δεν θα την ξαναδώ… ούτε τις όμορφες ελιές της αγαπημένης μου ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ… ούτε τα δάση που έδιναν ζωή στην Αττική… το θέμα δεν είναι τι κάνει τελευταία στιγμή κάθε κυβέρνηση. Το θέμα είναι πως η χώρα δεν έχει υποδομές!

Τα καλώδια της ΔΕΗ κολλημένα πάνω στα πεύκα που δεν μπορούμε να κλαδέψουνε γιατί πρέπει να έρθει ο Δήμος. Που όμως δεν έρχεται ποτέ. Τα ξερόκλαδα στους δρόμους. Οι πολίτες που γκρινιάζουν για το κράτος αλλά δεν καθαρίζουν τα οικόπεδα τους… κ οι άλλοι… πόσες φωτιές μπήκαν κατά τύχη και πόσες οργανωμένα;;; Φοβάμαι οι περισσότερες!!

Advertisement

Γκαζάκια άπειρα, παντού φακοί, καθρεφτάκια!! Ποσό μίσος υπάρχει σ΄ αυτή την χώρα;; Γιατί;; COVID, ανεργία και τώρα αυτό!! Πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κανείς δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένος όταν περιστοιχίζεται από δυστυχία.

Καημένη Ελλάδα!! Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια, τις καρδιές και τις αγκαλιές προς όλους! Κι ας απαιτήσουμε επιτέλους από την Πολιτεία υποδομή αληθινή και νόμους αυστηρούς που να εφαρμόζονται όμως».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement