Νίκη Λυμπεράκη: Δεν θα πιστεύεις ποια εκπομπή ήθελε να παρουσιάσει

Την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπή «Έλα χαμογέλα» άνοιξε η Νίκη Λυμπεράκη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN μίλησε για όλους και για όλα.

Advertisement

Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα της ζωή ως μητέρα, στα επαγγελματικά της και το ξεκίνημα της καριέρας. Η εντυπωσιακή κυρία δεν δίστασε να αναφερθεί και στην εκπομπή που όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ήθελε να την παρουσιάσει.

«Όλα τα παιδιά της ηλικίας μας είχαν ένα κόλλημα με τον Ιντιάνα Τζόουνς, εγώ είχα και με τον Μάτλοκ, γι’ αυτό και η δικηγορία. Ήθελα να γίνω ηθοποιός, αφού θα τελείωνα τις σπουδές μου. Έκανα προετοιμασία τρία χρόνια για να δώσω στο Εθνικό Θέατρο, αλλά δεν πήγα ποτέ. Ήμουν απουσιολόγος στο σχολείο, αλλά δεν έβαζα απουσίες σε όσους έκαναν κοπάνα. Είχα τη μαμά μου καθηγήτρια στο γυμνάσιο, ήταν τραγική κατάσταση. Μαθαίνω πολλά πράγματα και τα παρατάω, όπως το βιολί. Τελείωσα τη Νομική με δυσκολία γιατί δούλευα. Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε συμβολαιογραφείο, έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδάκια.

Advertisement

Όταν δούλευα στο φούρνο, έφτιαχνα σάντουιτς, σφουγγάριζα, έκανα ταμείο… Η μόνη λαμπρή στιγμή στη δικηγορική μου καριέρα αφορούσε δική μου υπόθεση. Το πρώτο μου δελτίο ειδήσεων ήταν πριν από 13 χρόνια στην ψηφιακή ΕΡΤ. Όταν πρωτοβγήκε “Ο πιο αδύναμος κρίκος” έλεγα ότι θα ήθελα να τον παρουσιάσω κάποια στιγμή στη ζωή μου.

Το μωρό μου είναι το πιο όμορφο και το πιο έξυπνο του κόσμου, είμαι γραφική μαμά, κάνω αυτά που κορόιδευα. Η μητρότητα είναι ένα μαγικό πράγμα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο ευτυχισμένη. Πιστεύαμε ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχαμε βρει και το όνομα. Πάντα έλεγα ότι αν κάνω αγόρι δεν θα βγάλω το όνομα του μπαμπά μου γιατί δεν μου άρεσε, το Παναγιώτης δεν μου άρεσε. Επειδή όμως ο μπαμπάς μου δεν υπάρχει πια, όταν μάθαμε ότι είναι αγόρι ήταν αυτονόητο ότι θα πάρει το όνομά του. Από εκεί που είσαι η κόρη του Πάνου μια ζωή, μετά είσαι η μαμά του Πάνου», είπε η Νίκη Λυμπεράκη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement