Νικόλ Τσομπανίδου – Παναγιώτης Βασιλάκος: Η αλήθεια για τη σχέση τους μετά το «The Bachelor»

Στην σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο αναφέρθηκε η Νικόλ Τσομπανίδου μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Happy Day». H μεγάλη νικήτρια του «The Bachelor» αναφέρθηκε στο πως εξελίχθηκε η σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο μετά το τέλος του παιχνιδιού, στην οικογένεια της αλλά και στο ενδεχόμενο να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα. Αυτή την περίοδο η ίδια βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Τι να κάνω; Δεν άντεχα να φύγω και να περάσω τα Χριστούγεννα μακριά από τον Παναγιώτη. Ο μπαμπάς μου ήταν έτοιμος να έρθει στην Αθήνα, αλλά τον κράτησα γιατί του είπα “μπαμπά θα περάσω μαζί σου την Πρωτοχρονιά”. Υπάρχει σκέψη να έρθω στην Αθήνα, πολύ πιθανό να μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα αλλά θα ετοιμάσει τη βαλίτσα του και ο μπαμπάς μου.

Advertisement

Η αλήθεια είναι ότι τους γονείς του Παναγιώτη τους είχα γνωρίσει νωρίτερα από τα Χριστούγεννα. Πήγα στο σπίτι τους τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Είναι πολύ φιλόξενοι άνθρωποι και πολύ ευγενικοί. Κατευθείαν ένιωσα οικεία μαζί τους. Πήρα και με video κλήση τη δική μου οικογένεια και αντάλλαξαν ευχές. Τα Χριστούγεννα βέβαια πήγαμε και στους δικούς μου συγγενείς στην Αθήνα και γνώρισε ο Παναγιώτης και τους δικούς μου και ύστερα εγώ την αδερφή του. Δεν θυμάμαι τι φάγαμε γιατί φάγαμε πάρα πολύ. Η μαμά και η αδερφή του είχαν ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο τραπέζι και ο μπαμπάς του έφτιαξε παστίτσιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ δεν βοήθησα στη μαγειρική. Πάντως περάσαμε πολύ ωραία.

Μπορεί να είμαι λίγες ημέρες μακριά του, όμως μου λείπει. Ξέρω ότι σύντομα θα είμαι πάλι στην αγκαλιά του. Εκτός αν μου κάνει έκπληξη και έρθει εκείνος πιο γρήγορα στην Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι επειδή με έχουν δει στο reality οι κοπέλες είναι λίγο πιο μαζεμένες».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement