Νίκος Μάνεσης – Φαίη Μαυραγάνη: Επιτέλους μαζί στην ίδια εκπομπή! Όσα είπαν για τη ζωή τους

Ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Direct του ALPHA, που παρουσιάζει ο Τάκης Χατζής.

Advertisement

Ο οικοδεσπότης έφερε την κουβέντα και στην προσωπική ζωή του Νίκου Μάνεση, παρασύροντάς τον μάλιστα να πει πράγματα που δεν έχει αναφέρει ποτέ ως τώρα.

Όπως το πώς ένιωσε όταν την πρωτογνώρισε στον ΑΝΤ1 αλλά και το πώς ένιωσε στο πρώτο τους ραντεβού. Είπε συγκεκριμένα ότι:

Advertisement

«Κάποια στιγμή πήγαμε για ένα ποτό και γνωριστήκαμε καλύτερα. Είχα τρακ! Θα μου πάρεις εμένα είδηση για τα προσωπικά, νομίζεις; Φύγε ρε!» είπε αστειευόμενος.

Η σύζυγός του Φαίη Μαυραγάνη, εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή κάνοντάς του έκπληξη. Έτσι είχαμε την χαρά να τους δούμε να συναντιούνται τηλεοπτικά έστω και για λίγα λεπτά. Η Φαίη είπε πως:

Advertisement

«Νομίζω ότι μόνο επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά τα βολεύουμε στην καθημερινότητα, αλλιώς δεν θα τα βολεύαμε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σαν ναυτικός κάνοντας το 60′ Ελλάδα έξι χρόνια, αν είχε μια γυναίκα που έκανε μια άλλη δουλειά, δεν θα μπορούσε εύκολα να τον καταλάβει. Ή ένας άντρας που έχει μια γυναίκα που ξυπνάει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 και φεύγει από το σπίτι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το καταλάβει. Άρα, μια χαρά, την ίδια δουλειά κάνουμε για να συνεννοούμαστε σε όλα αυτά τα περίεργα για τους πολλούς. Με όλες τις έννοιες τον θαυμάζω. Θεωρώ ότι ο Νίκος είναι υπόδειγμα συζύγου, επαγγελματία, ανθρώπου. Καθαρός, δίκαιος, τίμιος, δυναμικός και μπορώ να μιλάω άλλη τόση ώρα για τα καλά του Νίκου».

Ο Τάκης Χατζής βέβαια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις πρωτιές που σημειώνει σταθερά εδώ και χρόνια η δημοσιογράφος με την εκπομπή της ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, στο OPEN. Μία εκπομπή με μεγάλο ανταγωνισμό που όμως ξεχωρίζει για το ήθος και την σοβαρότητά της. Της είπε χαρακτηριστικά:

«Έχεις κάνει μια μεγάλη καριέρα και έχει μία από τις πιο επιτυχημένες πρωινές εκπομπές στην τηλεόραση. Και θα έλεγα ότι έχεις χτυπήσει εκπομπές χρόνων και όλο τον λαϊκισμό», αναφερόμενος προφανώς σε αντίπαλες εκπομπές που έχουν κάνει τον λαϊκισμό μανιέρα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement