Νίκος Μάνεσης: Τι λέει για την οικογένειά του και για την ιδιορρυθμία του

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ALPHA Νίκος Μάνεσης είναι απόψε το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή Direct με τον Τάκη Χατζή.

Advertisement

Ο έμπειρος και επιτυχημένος δημοσιογράφος σε μία σπάνια συνέντευξή του, μιλάει “έξω από τα δόντια” και δεν μετράει τις λέξεις του.

Στη σημερινή του εμφάνιση στο Direct, απαντά στον οικοδεσπότη Τάκη Χατζή σε ό,τι τον ρωτήσει και ακόμη παραπάνω…

Advertisement

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day, πήραμε μια μικρή γεύση για όσα θα ακούσουμε το βράδυ.

Όσα θα πει για την οικογένειά του, τον τρόπο που δουλεύει, τις απαιτήσεις του από τους συνεργάτες του αλλά και την “ιδιορρυθμία” που παραδέχεται ότι τον χαρακτηρίζει.

Advertisement

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι όσο μπορώ όσο περνάνε τα χρόνια να αποκτώ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνω παρεάκι με τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Εγώ ποτέ δεν είχα μεγαλεπήβολα σχέδια, να πάω να διευθύνω… Ποτέ, δεν με ενδιέφερε. Παλιά έλεγαν ότι είμαι “αντιεξουσιαστής”, δηλαδή πάντα κοντραριζόμουν με τους διευθυντές για λόγους δουλειάς. Δεν είμαι καθόλου ιδιόρρυθμος. Σε ένα επάγγελμα, όπου υπάρχουν αρκετοί που κάνουν ότι δουλεύουν, υπάρχουν και μερικοί που δουλεύουν και τιμούν το ψωμί που τρώνε».

Και αναφερόμενος στην “ιδιορρυθμία” που τον χαρακτηρίζει, λέει:

«Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για την εργατικότητά μου και για τη γνώση μου για την τηλεόραση. Η ιδιορρυθμία μου είναι να σπάω την πιάτσα και να λέω ότι εγώ δουλεύω, μπορείς να ακολουθήσεις τους ρυθμούς μου;».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement