Νόνη Ιωαννίδου για τον θάνατο του συζύγου της: “Χάθηκε σε μια νύχτα ο χρόνος”

Μία ηθοποιός που λατρεύαμε να βλέπουμε και μάς έχει λείψει πολύ τα τελευταία χρόνια, ήταν προχθές βράδυ καλεσμένη στο The 2night Show. Η Νόνη Ιωαννίδου κάθισε στην πολυθρόνα απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι άνοιξε πραγματικά την καρδιά της!

Advertisement

Η αγαπημένη ηθοποιός διηγήθηκε πώς άφησε την καριέρα της κι αποσύρθηκε πριν χρόνια με τον άντρα της στον Παρνασσό και μετά μίλησε για τον θάνατό του που όπως είπε: “Αισθάνθηκα ότι χάθηκε σε μια νύχτα ο χρόνος”.

Σχετικά με την απόφασή της να αφήσει την καριέρα της και να μείνουν με τον άντρα της στον Παρνασσό είπε:

Advertisement

«Εγώ δεν σκέφτηκα καθόλου την καριέρα μου. Δεν υπήρξα καριερίστα. Πάντα αποζητούσα κάτι άλλο στην ζωή μου. Ενώ όλα πήγαιναν υπέροχα και κάλπαζαν, όταν γνώρισα εκείνον, κάτι κλείδωσε αυτόματα. Το φεύγουμε ήρθε πολύ φυσικά. Λέμε καμία φορά θυσία τα αυτονόητα. Θυσιάζουμε πολύ σημαντικά πράγματα για το τίποτα στην ζωή μας.»

Αναφερόμενη στην απώλεια του συζύγου της Άκη Τριανταφύλλου πριν από τρεισήμισι χρόνια είπε χαρακτηριστικά:

Advertisement

«Πέρασαν τα χρόνια και δεν παίρνεις χαμπάρι πότε περνάει ο χρόνος. Έχασα τον άντρα μου πριν από τρεισήμισι χρόνια και είπα πω πέρασε μέσα σε μία νύχτα. Αισθάνθηκα ότι χάθηκε σε μια νύχτα ο χρόνος. Μέσα σου νιώθεις νέος, ορμητικός, γεμάτος δύναμη και πολλά άλλα αλλά το περίβλημα κάπως μεταβάλλεται και στο θυμίζει λίγο.»

Μιλώντας πάντα συγκινημένη για τον σύζυγό της πρόσθεσε:

«Είναι μαζί μου εδώ κοντά μου και μέσα μου. Στον άντρα μου χρωστώ το μεγαλύτερο μέρος αυτού που έφτασα να είμαι γιατί με αγαπούσε τόσο που δεν ήθελε να με αλλάξει. Ήθελε να με οδηγήσει εκεί που ήμουν. Ήταν και δάσκαλος μου. Όταν έφυγε, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Χάθηκα. Αλλά επειδή διδάχτηκα τόσα δίπλα του, έμαθα και την απόσπαση. Ότι δεν είσαι πιασμένος πάνω από τον άλλον, είσαι αυθύπαρκτος και πρέπει να στέκεις. Η αγάπη είναι απύθμενη, δεν τελειώνει φεύγοντας το φυσικό σώμα.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement