Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μένουν μαζί μετά το Survivor

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το διασκέδασαν. Το περιοδικό YOU έχει τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το ζευγάρι.

Advertisement

Εκείνοι δηλώνουν πως δεν είναι ζευγάρι, αλλά τα μάτια δεν λένε ψέματα: Ο Σάκης «λιώνει» κάθε φορά που κοιτάζει τη Μαριαλένα του και δεν το κρύβει… Αχώριστοι από τη μέρα που τελείωσε το Survivor, με μεγάλο νικητή τον πρώτο, πλέον συγκατοικούν στην Πετρούπολη και σε κάθε έξοδο θα τους δούμε μαζί.

Έτσι και στο «Bodega», όπου τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YOU την περασμένη εβδομάδα, έφτασαν μαζί λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα και έφυγαν τις πρώτες πρωινές ώρες, διασκεδάζοντας σαν μικρά παιδιά. Και όταν η Άντζελα Δημητρίου τραγουδούσε πως «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ», σίγουρα δεν είχε συναντήσει τον Σάκη με τη Μαριαλένα, που δίνουν την εντύπωση ότι δεν έχει περάσει μία μέρα από τότε που ήταν φουλ ερωτευμένοι και έκαναν κοινά σχέδια για το μέλλον. «Πραγματικά χωρίσαμε για αστείους λόγους», θα συνηγορήσουν και οι δύο, κάθε φορά που πηγαίνει εκεί η κουβέντα, γι’ αυτό φαίνονται αποφασισμένοι να διορθώσουν αυτό το… λάθος, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει την πορεία της σχέσης τους. Προς στιγμήν, πάντως, διαψεύδονται όσοι υποστήριζαν πως Σάκης και Μαριαλένα δεν θα μιλούσαν ξανά μετά το τέλος του Survivor!

Advertisement

ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει περιγράψει τον Σάκη Κατσούλη ως τον «τέλειο άντρα». Μερικοί δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν τι ακριβώς εννοούσε (και απόρησαν, εφόσον είχαν αποφασίσει να χωρίσουν), ωστόσο πήραν μια γεύση την περασμένη Δευτέρα. Με μια έκπληξη λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στη μέση της Εθνικής Οδού, ο νικητής του Survivor τραγούδησε το «happy birthday» στην αγαπημένη του, με εκείνη έκπληκτη να τον ευχαριστεί και να δέχεται τις ευχές. Το ίδιο βράδυ, μάλιστα, της είχε ετοιμάσει πάρτι σε μαγαζί του κέντρου, ώστε να γιορτάσουν τα 26α της γενέθλια.

Advertisement

Στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement