Οι κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου μεγάλωσαν και βράβευσαν την μαμά τους

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι αναμφισβήτητα μία μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια. Οι επιτυχίες της εδώ και χρόνια διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς και οι συνεργασίες της είναι σημαντικές. Το χιούμορ που την διακατέχει είναι αστείρευτο και αυτό μας το έχει αποδείξει στα διάφορα video στα social media που ανεβάζει με τον κολλητό της φίλο Παντελή Καναράκη.

Advertisement

Η προτεραιότητα όμως της Νατάσσας είναι η μητρότητα. Οι δύο κόρες της είναι οι αδυναμίες της και παρόλο που έχουν μεγαλώσει, η τραγουδίστρια δεν θέλει να χάνει λεπτό από τις στιγμές που μπορεί να είναι μαζί τους.

Η Χριστιάνα είναι η μεγαλύτερη, είναι 24 ετών, είναι δικηγόρος και είναι παιδί από τον πρώτο γάμο της Νατάσας με τον Βασίλη Μπέτα. Η Ανδριάννα είναι από τον δεύτερο γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο, είναι 19 ετών και σπουδάζει φιλολογία.

Advertisement

Και τα δύο κορίτσια είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν έχουν καμμία σχέση με την showbiz.

Επειδή η Νατάσα Θεοδωρίδου της έκανε σε μικρή ηλικία, πραγματικά όπως θα δείτε και από την φωτογραφία, οι τρείς τους είναι σαν αδερφές.

Advertisement
Photo from Instagram @natasatheodoridou

Στα βραβεία mad VMA 2021 που έγιναν προχθές Παρασκευή η λαϊκή ερμηνεύτρια παρέλαβε το τιμητικό βραβείο Mad Music Ico από τις 2 κόρες της.

Όπως είπε η ίδια, από τα λουλούδια της, από τους πυλώνες της ζωής της και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα της από την συγκίνηση που παραλάμβανε αυτό το βραβείο από τα δύο πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στον προσωπικό της λογαριασμό ανέβασε την στιγμή της βράβευσής της από τις 2 κόρες της Χριστιάνα και Ανδριάννα!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement