Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις του Πέτρου Κωστόπουλου: Η κατάθλιψη, το Ντουμπάι & ο πολιτικός πόλεμος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων, ήταν χθες το βράδυ καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κι έδωσε απαντήσεις για τα πάντα!

Advertisement

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show στον ΑΝΤ1, και απάντησε σε όσα έχουν ακουστεί για το ταξίδι του στο Ντουμπάι, για τις επιχειρήσεις του που κατέρρευσαν αλλά και για την κατάθλιψη που βίωσε.

Είπε λοιπόν στην εκπομπή χθες βράδυ:

Advertisement

«Έκανα το κουνέλι δέκα χρόνια για δύο βασικούς λόγους. Ο ένας ήταν η κατάθλιψη», και πρόσθεσε:  «Με αφορμή το Ντουμπάι άρχισαν να με πυροβολούν χωρίς να ξέρουν, μόνο που πάτησαν σε μια νάρκη αυτή τη φορά και αποφάσισα να απαντήσω. Η κατάθλιψη σε κάνει να μην μπορείς να ανέβεις ούτε τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, δεν μπορείς να σκεφτείς και είσαι φοβισμένος».

Και αφηγήθηκε τις στιγμές που έφτασε κοντά ακόμη και στην αυτοκτονία:

Advertisement

«Να σου επιτίθενται τα ζόμπι από γύρω, να μην μπορείς να ορθοποδήσεις και να είσαι ένας μαλ@κ@ς μόνος σε ένα σπίτι. Ε θες να πηδήξεις! Και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Πολύ εύκολα αλλά έκανα μια κουβέντα. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Μου είπε η ψυχίατρος που πήγα ότι δεν μου χρειάζεται και πολύ γιατί ξέρω τι έχω. Μου λέει, λοιπόν, πως θα καταφέρω κάτι πάρα πολύ βαρύ. Θα καταφέρω να κάνω δυστυχισμένα τα παιδιά μου, μέχρι να πεθάνουν, κομπλεξικά και να μισούν την κοινωνία η οποία σε οδήγησε σε αυτό. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω στα παιδιά μου. Και έτσι αποφάσισα ότι μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα το οποίο δεν φαίνεται».

Σχετικά με την κατάρρευση του Ομίλου Εκδόσεων που είχε και τις κατηγορίες που έχει δεχθεί για την συμπεριφορά του προς τους εργαζομένους του σημείωσε ότι:

«Το παραμυθάκι για μένα ξεκίνησε από πολιτικούς κύκλους του 2021. Ήταν ένας αντισυστημικός πόλεμος. Έγινε ένας πόλεμος έξι, εφτά χρόνια ο οποίος και εξέθετε ανθρώπους ανά πάσα στιγμή. Είμαι ο μοναδικός εκδότης που, όταν φαλίρισα, είχα απλήρωτους τους εργαζομένους μόνο τον τελευταίο μήνα των δεδουλευμένων τους. Αυτό το παίρνουν κάποιοι, το διαστρεβλώνουν και λένε πως χρωστάω Μου χρωστούσαν 8 εκατομμύρια φέσι διαφημιστικές και εταιρείες που φαλίρισαν. Αν τα είχα, θα είχαν πληρωθεί όλοι. Εμένα δεν με λυπήθηκε κανένας».

Και συνέχισε λέγοντας για τον πόλεμο που δέχθηκε:

«Έδωσα τα δυο σπίτια μου, τα λεφτά μου, λεηλάτησαν την εταιρεία μου πριν καν έρθει η διαδικασία πληρωμής και όλοι είπαν χωρίς να ψάξουν. Στην Ελλάδα υπήρχε ένας πόλεμος για 7 χρόνια. Ήμουν από τα θύματα αυτού του πολέμου. Έχασα το σύμπαν, τη ζωή μου ολόκληρη. Η συκοφαντία έπαιξε πάνω μου έναν τρομακτικό ρόλο. Ήταν πολιτική εξόντωσης».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement