Οι τρανταχτοί χωρισμοί που θα θυμόμαστε από το 2020!

Δύσκολη χρονιά σίγουρα το 2020 που μας αποχαιρετά. Για πολλούς επώνυμους μάλιστα ήταν χρονιά χωρισμού ή και διαζυγίου.

Advertisement

Ζευγάρια που θαυμάζαμε να βλέπουμε μαζί έβαλαν τίτλους τέλους στη σχέση ή το γάμο τους, αφήνωντας πολύ κόσμο έκπληκτο!

Ας δούμε ποιοι επώνυμοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από το ταίρι τους μέσα στο 2020:

Advertisement

Η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου χώρισε από τον Κρητικό hair stylist Βασίλη Μουντάκη, μετά από σχέση 2 ετών. Παρόλο που η Μελίνα την περίοδο της καραντίντας μετακόμισε στην Κρήτη για να είναι κοντά του, παρόλο που τον Σεπτέμβρη είχαν ξαναχωρίσει αλλά προσπάθησαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους, τελικά το τέλος ήταν αναπόφευκτο.

Χωριστούς δρόμους τραβάνε πλέον και ο ηθοποιός Μπουράκ Χακί με την Χαρά Παππά. Ο Τούρκος ηθοποιός και η ελληνίδα μοντέλο ήταν μαζί σχεδόν 4 χρόνια, κι ενώ περιμέναμε τον γάμο τους, μάθαμε για τον χωρισμό τους. Η εκρηκτική καλλονή μάλιστα διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από τον λογαριασμό της στο Instagram!

Advertisement

Μόνη κυκλοφορεί πλέον και η απίθανη Κατερίνα Ζαρίφη! Το κορίτσι με το απίστευτο χιούμορ, μετά από 9 χρόνια σχέσης με τον Γιάννη της, είναι πλέον μόνη κι ελεύθερη. Ο χωρισμός ήταν κοινή απόφαση και πριν καλά καλά μαθευτεί, είχαν και οι δύο αφήσει το σπίτι που συγκατοικούσαν κι είχαν μετακομίσει σε διαφορετικά ο καθένας.

Ένας χωρισμός που συζητήθηκε πολύ, ήταν αυτός της Τζούλιας Νόβα από τον Γιάννη Μάρκου, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Το ζευγάρι είχε 12 χρόνια σχέση και ενώ μιλούσαν για τον γάμο τους, ξαφνικά άρχισαν να μιλάνε για τον χωρισμό τους και μάλιστα με πολλά καρφιά ο ένας για τον άλλον. Ο Γιάννης κατηγορούσε την Τζούλια ότι είχε βρει άλλη αγκαλιά, κι η Τζούλια απαντούσε πως “Μπορεί σε όλο αυτό να έχει συμβάλει λίγο και η καραντίνα. Απλώς, επειδή ήμασταν για 1,5 μήνα μέσα στο σπίτι, εγώ ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει. Προσπάθησε να με περιορίσει λίγο και κάπου έσκασε η φούσκα”.

Ένας ακόμη χωρισμός που δεν περίμενε κανείς, ήταν της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το μοντέλο κι ο πλαστικός χειρουργός ήταν 2 χρόνια παντρεμένοι. Κι όλα έμοιαζαν παραμυθένια στον γάμο τους. Όταν λοιπόν μαθεύτηκε ότι η καλονή που γνωρίσαμε στο My Style Rocks παίρνει διαζύγιο, κανείς δεν το πίστευε.

Κάποιοι μιλούσαν για έντονους τσακωμούς μεταξύ τους, ενώ οι ίδιοι απλά δήλωναν ότι έκαναν ένα διάλειμμα στο γάμο τους. Που πάντως δεν τελείωσε, ως τώρα τουλάχιστον.

Ένα ζευγάρι που χώρισε επίσης μέσα στη χρονιά που φεύγει είναι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Μία δίχρονη σχέση που ποτέ δεν πρόβαλλαν ιδιαίτερα οι δυο τους, δυστυχώς έληξε, αλλά σε φιλικούς τόνους.

Χωρισμό και διαζύγιο έφερε το 2020 για τον Kωνσταντίνο Καζάκο και την Ιωάννα Μαρτζούκου! Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει και ένα αγοράκι, όχι μόνο χώρισαν αλλά πρόλαβαν να καταθέσουν και την αίτηση διαζυγίου μες στη χρονιά. Μετά από 10 χρόνια γάμου, η νέα χρονιά θα τους βρει κι αυτούς έτοιμους για νέα ξεκινήματα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement