Όταν η Καίτη Γαρμπή βούτηξε από τα μαλλιά τη Δέσποινα Βανδή για τον Διονύση Σχοινά – ΒΙΝΤΕΟ

Στο χτεσινό Live του J2US βρέθηκε η αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Η τραγουδίστρια κάλεσε στη σκηνή βεβαίως την Δέσποινα Βανδή όπου ερμήνευσαν μερικά τραγούδια μαζί. Λίγο πριν ξεκινήσουν να τραγουδούν ωστόσο η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε μαζί μας μία άγνωστη ιστορία απ΄τα παλιά. Η τραγουδίστρια περιέγραψε τη σκηνή ζηλοτυπίας της Καίτης στον σύζυγό της.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«1993, στο Posidonio, Καίτη Γαρμπή, βουλιάζει η Ελλάδα, είναι η αγαπημένη μας Καίτη… Εγώ μόλις έχω πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά και κάνουμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς όπως είμαστε backstage κοιτάζουμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιζόμαστε με την Καίτη και λέμε και τα δικά μας. Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα την Καίτη, ξαφνικά λέμε “Ρε συ που είναι η Καίτη; Δεν βλέπω. Διονύση, πού είναι η Καίτη;”. Και εκεί που λέω “πού είναι, πού είναι;” ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω, να με τραβάει από τα μαλλιά έτσι και να μου λέει “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;», είπε η Δέσποινα Βανδή και ξέσπασαν όλοι σε γέλια.

Advertisement

Η Καίτη Γαρμπή είπε: «Ακούσατε τι είπε; “Εκεί που λέγαμε τα δικά μας;”, ποια δικά σας; Γι’ αυτό αγάπη μου. Καλά έκανα και σε βούτηξα” γέλασε η Καίτη Γαρμπή. “Άφησε τον κόσμο στη σκηνή και ήρθε και με βούτηξε από τα μαλλιά!”.»

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement