Παύλος Χαϊκάλης: Τα σκληρά παιδικά χρόνια, οι 3 γάμοι, η αστρολογία, η πολιτική

Πριν 61 χρόνια στην Πάτρα, γεννήθηκε ένα αγοράκι ο Παύλος Χαϊκάλης. Η ζωή του τα πρώτα χρόνια κύλησε ευχάριστα, με τους γονείς, τον αδερφό του, την οικονομική άνεση στο σπίτι που βοηθούσε να ζουν όλοι ευτυχισμένοι.

Advertisement

Στα 10 του χρόνια η ζωή δεν σκέφτηκε την ευαίσθητη ηλικία του και τον χτύπησε σκληρά, ήταν η ηλικία που χάθηκε από τη ζωή ο πατέρας του. Κάτι που εκτός από θλίψη προκάλεσε σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην οικογένεια. Έτσι ο μικρός Παύλος αναγκάστηκε από αυτή την τρυφερή ηλικία να αρχίσει να δουλεύει.

«Στα 14 μου είχα αρχίσει να συνειδητοποιώ τη ζωή μου. Δεν υπήρξε παιδικότητα πια. Μεγάλωσα μέσα στον πόνο. Δεν φοβάμαι τον πόνο και τη φτώχεια πια γιατί την έχω ζήσει», είχε πει σε συνέντευξή του στον Νίκο Σαμοΐλη.

Advertisement

Δούλεψε σε φούρνο, δούλεψε ως γκαρσόνι, σε κουρείο, σε εργοστάσιο και παράλληλα πήγαινε σχολείο. Η μητέρα του καθηλωμένη στο κρεβάτι από προβλήματα υγείας, ο μεγάλος αδερφός του κι αυτός στη βιοπάλη. Κι ο Παύλος πέρασε την εφηβεία του μεταξύ σχολείου και δουλειάς και όταν γύρναγε σπίτι να κάνει και τη λάντζα του σπιτιού.

«Στα 11, 12, 13 μου έκανα και τη λάντζα του σπιτιού και το μαγείρεμα. Δεν χάρηκα τα πράγματα της εποχής μου.»

Advertisement

Ήταν τόσο δύσκολη η οικονομική τους κατάσταση που «Ένα Μεγάλο Σάββατο το φαγητό που φάγαμε ήταν δύο αβγά τηγανητά».

Τα χρόνια πέρασαν, δύσκολα, σκληρά. Και μπήκε η υποκριτική στη ζωή του. Στα 18 του η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα και από τύχη μπήκε σε μία δραματική σχολή. Πήγε στρατό και τελειώνοντας τη θητεία του άνοιξε μπροστά ο δρόμος της μεγάλης καριέρας του.

Θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφος. Το όνομά του γίνεται από τα πιο γνωστά. Το κωμικό του ταλέντο κερδίζει όλο και περισσότερο τον κόσμο.

Οι 3 γάμοι, ο γιος και τα δάκρυα για την πρώην σύζυγό του

Στην προσωπική του ζωή παντρεύεται και αποκτά έναν γιο, τον Γιώργο. Δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική, μάλιστα πριν λίγα χρόνια εργαζόταν ως μπάρμαν.

«Ο πρώτος μου γάμος έγινε λόγω της εγκυμοσύνης. Δεν ήταν κάτι που είχαμε αποφασίσει αλλά δεν ήθελα να το ρίξει, ούτε να μην αναλάβω τις ευθύνες μου. Ήξερα ότι δεν ταιριάζαμε, αλλά ήμουν πολύ εντάξει με την συνείδηση μου», είχε πει ο ίδιος.

Ενώ για τον δεύτερο γάμο του είχε δηλώσει: «Την δεύτερη φορά, στον δεύτερο γάμο μου, καταλήξαμε σαν αδέρφια. Δεν έχω χωρίσει άσχημα, ούτε λόγω απιστίας. Δεν μου αρέσει να αδικώ την επιλογή μου».

Κι ύστερα ήρθε η μακροχρόνια σχέση του με την ηθοποιό Νικολέτα Βλαβιανού.

«Η σχέση μας δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Τώρα έχουμε πλάκα, γελάω πολύ με τον Παύλο. Εξυπηρετεί το ρόλο (για τη σειρά «Πολυκατοικία») το ότι γνωριζόμαστε καλά. Δεν έχουμε αναστολές. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας «δουλεύουν» και παλαιότερες καταστάσεις και γελάμε. Μου έχει σταθεί, είναι η οικογένειά μου» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Νικολέττα Βλαβιανού.

Ο τελευταίος γάμος του ήταν με την αστυνομικό Μαρία Λύκου.

Δυστυχώς έληξε άδοξα μετά από 4 χρόνια και όπως είπε ο ίδιος δακρύζοντας, στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»:

«Η πρώην σύζυγός μου δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Εκπέμπει φως. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια. Της αξίζουν πολλά περισσότερα. Μου άλλαξε ριζικά τη ζωή. Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φεύγει μια γυναίκα από μια σχέση φταίει πάντα ο άντρας».

Η αστρολογία και η Πολιτική

Όμως εκτός από τις γυναίκες και την υποκριτική, ο διάσημος κωμικός έχει ακόμη 2 αγάπες: την αστρολογία και την πολιτική.

Στην πολιτική η πορεία του δεν κράτησε πολύ. Πολιτεύθηκε με το 1993 ως υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη. Χρόνια μετά στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Αττική. Και το 2012 ξαναβγήκε βουλευτής.

Στις 18 Ιουλίου 2015 ανέλαβε τη θέση του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέχρι και τις 27 Αυγούστου 2015, όταν παραιτήθηκε η κυβέρνηση Τσίπρα.

Η σχέση του με την αστρολογία όμως είναι από τις πιο δυνατές στη ζωή του. «Τα αστέρια δεν είναι μια απλή απεικόνιση, είναι ένα θεϊκό σχέδιο που έχει χαράξει ο Θεός για τον άνθρωπο», είχε δηλώσει καλεσμένος στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου Stars System.

Μια ζωή γεμάτη δοκιμασίες, έρωτες, επιτυχία, λάμψη, εξουσία, άστρα… Μέχρι που μπήκε το 2021 και η ζωή του αναστατώνεται με τις πολύ σκληρές καταγγελίες εναντίον του.

Άραγε είχε προβλέψει όλα αυτά που του συμβαίνουν; Είχε δει στα άστρα ότι κάποιες συνάδελφοί του θα τον κατηγορήσουν για σοβαρά αδικήματα; Κι ακόμη, τι να λένε τα άστρα για το μέλλον του;

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement