Πόπη Τσαπανίδου: «54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου…»

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην ζωή της και να μπει στο νέο της ρόλο, αυτόν της γιαγιάς. Η δημοσιογράφος είναι ενθουσιασμένη και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Advertisement

Η Πόπη Τσαπανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.

Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά. Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα» συμπλήρωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement