Ρέμπελ Γουίλσον: Έτσι κατάφερε να χάσει σχεδόν 20 κιλά στην περίοδο της καραντίνας!

Η Αυστραλή ηθοποιός, έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση με την μεταμόρφωσή της! Στα 40 της έγινε μία άλλη, χάνοντας σχεδόν 20 κιλά και μάλιστα στην περίοδο της καραντίνας!

Advertisement

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People, θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο πώς τα κατάφερε.

Όπως εκμυστηρεύτηκε εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της καραντίνας να τα βρει με τον εαυτό της και σημείωσε: «Ξεκουράστηκα και έδιωξα το άγχος. Επειδή το μεγαλύτερο μέρος του άγχους μου σχετίζεται με τη δουλειά μου. Νομίζω ότι έτρωγα για συναισθηματικούς λόγους, κατά καιρούς, γιατί δεν αγαπούσα τον εαυτό μου αρκετά. Κι αυτό οφείλεται στη έλλειψη αυτοεκτίμησης».

Advertisement

Όσο για το τί και πόσο έτρωγε, σημείωσε ότι: «Πριν έτρωγα πιθανώς 3.000 θερμίδες τις περισσότερες ημέρες, και επειδή ήταν συνήθως υδατάνθρακες, ήμουν συνεχώς πεινασμένη. Έχω αλλάξει πραγματικά και ακολουθώ μία διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, κάτι που είναι δύσκολο γιατί δεν τρώω πολύ κρέας. Τρώω ψάρι, σολομό και στήθος κοτόπουλου».

Εξήγησε επίσης ότι δεν στερείται τίποτα και ότι όταν βγαίνει με την παρέα της έξω, επιλέγει να τρώει τις μισές ποσότητες από αυτές που συνήθιζε πριν.

Advertisement

Μπράβο της και μακάρι να ενθαρρύνει με τη συνέντευξή της όσους το έχουν ανάγκη!

n
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement