Σάκης Ρουβάς: Ετοιμάζει ερωτική βραδιά για του Αγίου Βαλεντίνου, από το σπίτι του!

Φέτος η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι πιο διαφορετική από ποτέ! Πολλά ζευγάρια δεν θα καταφέρουν να την γιορτάσουν μαζί λόγω καραντίνας, και κανείς καλλιτέχνης δεν θα μπορέσει να ανέβει στη σκηνή να τραγουδήσει για το κοινό του.

Advertisement

Ευτυχώς όμως η τεχνολογία θα βοηθήσει να βρεθούμε όσο πιο κοντά γίνεται με τους αγαπημένους μας συντρόφους και καλλιτέχνες.

Ο Σάκης Ρουβάς διοργανώνει για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου μια ξεχωριστή ερωτική βραδιά από το σπίτι του!

Advertisement

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Σάκης Ρουβάς, μάς ανοίγει το σπίτι του και μας υποδέχεται σε μία βραδιά γεμάτη μουσική και vibes αγάπης! Τραγούδια που λατρέψαμε, που έχουν «ντύσει» με τους στίχους και τις μελωδίες τους δικές μας ξεχωριστές στιγμές και έχουν κάνει τις καρδιές μας να χτυπούν δυνατά, έρχονται σε αυτό το Love Concert με την μοναδική ερμηνεία του Σάκη Ρουβά, πλαισιωμένη από τους εκπληκτικούς μουσικούς του. Η Εύα Νάθενα, στην εικαστική επιμέλεια, ολοκληρώνει τον καμβά αυτής της ξεχωριστής βραδιάς, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον ικανό να μας «μεταφέρει» στο πλευρό του αγαπημένου μας ερμηνευτή. Μπορεί ακόμα να κρατάμε… αποστάσεις, όμως η μουσική πάντα θα είναι ένας ξεχωριστός τρόπος που μας ενώνει και πάντα θα γίνεται αφορμή να μοιραζόμαστε αξέχαστες εμπειρίες.

Κι όπως γράφει ο Σάκης Ρουβάς στην δημοσίευσή του:

Advertisement

«Στις 14 Φεβρουαρίου, με πολλή αγάπη, σας περιμένω σπίτι μου μέσα από την πλατφόρμα της Viva, να γιορτάσουμε τον έρωτα και να παίξουμε με την μπάντα μου τραγούδια που Εσείς θα διαλέξετε, μια love playlist που θα διαμορφώσετε με τις προτάσεις σας!

Save the date: 14-02-2021 & μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες! #TheLoveConcert #SakisatHome #valentinesday2021”

Ραντεβού λοιπόν στις 14.02 στις 20:00 για να γιορτάσουμε μαζί την απόλυτη ημέρα της αγάπης και να στηρίξουμε το έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας.

Αγοράστε τα εισιτήρια σας από το Viva.gr.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement