Σάκης Ρουβάς – Παύλος Πολάκης: Η κόντρα για τη Χρυσή Αυγή

Αφορμή ήταν μία δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, λίγες μέρες πριν, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα οξύς απέναντι σε καλλιτέχνες, οι οποίοι, σύμφωνα με τη δήλωσή του αυτή, “ξέπλεναν” σε δηλώσεις τους τη Χρυσή Αυγή.

Advertisement

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες, για τους οποίους μίλησε ο Πολάκης, ήταν και ο Σάκης Ρουβάς. «Να θυμόμαστε ποιοι από το μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα ξέπλεναν τους ναζί» ανέφερε.

Ο Σάκης Ρουβάς στη συνέχεια απέστειλε εξώδικο στον πρώην υπουργό, στο οποίο ανέγραφε μεταξύ άλλω:

Advertisement

«Αρκεί μία απλή ανάγνωση των δηλώσεών μου, τις οποίες επικαλεστήκατε, προκειμένου να αντιληφθεί οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος ότι ουδεμία στήριξη παρείχα στην Χρυσή Αυγή, αφού είναι γνωστά τόσο τα δημοκρατικά μου φρονήματα και η απόλυτη προσήλωσή μου στους δημοκρατικούς θεσμούς της Πολιτείας μας».

Ο Παύλος Πολάκης, μετά το εξώδικο του Σάκη Ρουβά, ανάρτησε τα παρακάτω στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Advertisement

«Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο εξώδικο, με το οποίο διαμαρτύρεται διότι προχθές στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής ανέφερα πως κάποιοι καλλιτέχνες με δηλώσεις τους (μεταξύ των οποίων κι εκείνος) συνέβαλαν στο να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου το νεοναζιστικό, φασιστικό και εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής» (…)

«Τα γνωστά “πλυντήρια μνήμης” έσπευσαν να ξεπλύνουν την άνω δήλωση του γνωστού καλλιτέχνη, δημοσιεύοντας αμέσως το σημερινό εξώδικό του. Μάλλον ο κ. Ρουβάς θέλει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή!» συνεχίζει ο βουλευτής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement