Σκιάθος – H απόλυτη φρίκη: Έπνιξαν σκυλάκι αφού το έδεσαν σε σωλήνα

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία περιστατικά κακοποίησης σκύλων μέσα σε διάστημα 15 ημερών είχαμε στην Σκιάθο. Η κτηνωδία ήταν τέτοια που τα 2 από τα 3 ζώα βρήκαν τραγικό θάνατο. Τα απίστευτα περιστατικά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Σκιάθου, Θεόδωρου Τζούμα ο οποίος ανέφερε ότι η δημοτική αρχή ανέθεσε στη νομική υπηρεσία την υπόθεση.

Advertisement

Στο τελευταίο περιστατικό που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, άγνωστοι δράστες έδεσαν σκυλάκι σε σωλήνα και το έπνιξαν στο λιμανάκι του Αη Γιώργη. Το Λιμεναρχείο Σκιάθου διενεργεί προανάκριση: «Το σκυλάκι αυτό ήταν αδέσποτο και όλο αυτό μας έχει σοκάρει. Αναθέσαμε το θέμα στη νομική υπηρεσία και θα φθάσουμε και στον εισαγγελέα. Πρέπει να βρούμε ποιος είναι ο δράστης που δυσφημεί το νησί μας» τόνισε ο κ. Τζούμας.

Eπιπλέον τόνισε:

Advertisement

«Εμείς ενισχύουμε τα δύο φιλοζωϊκά σωματεία που δρουν στην περιοχή μας έχοντας αναλάβει το κόστος των στειρώσεων και των ζωοτροφών. Επιπλέον να σας θυμίσω ότι έχουμε συνεργασία με το Ίδρυμα που έχει ιδρύσει η γνωστή Γαλλίδα ηθοποιός, Brigitte Bardot για την προστασία της γάτας.

Επιπλέον αποφασίσουμε να βελτιώσουμε και να ενισχύουμε τις θέσεις που βάζουμε τροφή και νερό για τα αδέσποτα», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement