Θύμα bullying έπεσε στην Κρήτη ένας δεκατριάχρονος μαθητής γυμνασίου

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας δεκατριάχρονος μαθητής γυμνασίου στο Γάζι της Κρήτης.

Advertisement

Όπως αναφέρει η μητέρα του, συμμαθητές και εξωσχολικοί ακινητοποίησαν το γιο της έξω από το σχολείο και το χτύπησαν στο πρόσωπο και στο στομάχι.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα στην Κρήτη ΤV, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος της ξυλοκοπήθηκε από τα συγκεκριμένα παιδιά. Όταν μάλιστα οι γονείς ζήτησαν από το διευθυντή του σχολείου να παρέμβει, εκείνος απάντησε ότι δεν άπτεται της αρμοδιότητάς του, επειδή το περιστατικό έγινε εκτός σχολικού χώρου.

Advertisement

«Ο γιός μου έρχονταν σπίτι κάθε μέρα με μώλωπες και δεν μου έλεγε τι γίνονταν, υποστήριζε ότι χτύπαγε μόνος του. Το αποκορύφωμα ήταν τις προηγούμενες μέρες όταν ο ένας του έκανε κεφαλοκλέιδωμα και ο άλλος του έριχνε μπουνιές στο πρόσωπο. Με κάλεσαν οι άλλες μανάδες και είδα το παιδί μου αιμόφυρτο. Το παιδί μου καιρό τώρα δέχονταν χτυπήματα και βρισιές όμως φοβόνταν να μιλήσει. Το τελευταίο χτύπημα έγινε όταν το παιδί μου μπήκε στην μέση να χωρίσει τους νταήδες από ένα άλλο άτομο που δέχονταν επίθεση. Ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε βγήκε μώλωπες όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα».

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Κρήτη

Διαβάστε επίσης

Advertisement