Θύμα ληστείας πάλι ο Λάκης Γαβαλάς «Είναι τσιγγάνοι. Σκούπισα τα δάκρυά μου πριν έρθω»

Δύσκολες ώρες πέρασε χθες το βράδυ ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς. Καλεσμένος σήμερα Σάββατο στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε ότι χθες έγινε ληστεία στο κτίριό της εταιρίας του στην Κάντζα.

Advertisement

Όπως είπε ο σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks, ιδιαίτερα ταραγμένος, οι ληστές ήταν τσιγγάνοι και δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που εισβάλλουν ανενόχλητοι στο κτίσμα.

«Ως Έλληνας πολίτης φορολογούμενος και αυτό θα σας το πω γιατί τα κλάματά μου τα σκούπισα λίγο πριν μπω, θεωρώ ότι το κράτος έπρεπε να με έχει προστατέψει γιατί και εχθές το βράδυ μέχρι το πρωί άνθρωποι που είναι τσιγγάνοι, λέω αυτή τη λέξη δυστυχώς παρόλο που αγαπώ πολύ αυτή τη ράτσα, μπήκαν και έκλεψαν το κτίριό μου. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν βρεθεί και είχαν καταδικαστεί πριν ένα μήνα, δεν ξέρω αν είναι αυτοί ή άλλοι, οι οποίοι ξαναμπήκαν πάλι. Η αστυνομία είναι στη διαδικασία αποτυπωμάτων. Στην εταιρία μου στην Κάντζα».

Advertisement

Κι ο Λάκης συνέχισε την καταγγελία του συμπληρώνοντας: «Αυτό το κτίριο φιλοξένησε 300 άτομα, εγώ μπήκα ο ίδιος φυλακή γιατί ήθελα να σώσω το προσωπικό μου και για εμένα δεν με πείραζε. Το κράτος δεν προστατεύει καταστάσεις και πράγματα και πάνε προς την καταστροφή» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τι ακριβώς κατήγγειλε μέσα από την εκπομπή:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement