Τηλεοπτική «βόμβα»: Κόβεται η εκπομπή της Χατζηβασιλείου

Το προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής “Γράμμα για σένα” θα προβληθεί απόψε μέσα από τη συχνότητα του Open όπως μας ενημέρωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram. Όπως φαίνεται η εν λόγω εκπομπή που ξεκίνησε τον Οκτώβριο, είναι ένα ακόμη “θύμα” της πανδημίας.

Advertisement

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε:

«Απόψε είναι το προτελευταίο ΓΡΆΜΜΑ. Βρέθηκε… θετικό στον ιό (ευτυχώς όλοι οι συντελεστές χαίρουμε άκρας υγείας, για να μη γίνει καμία παρανόηση!…). Η εκπομπή όμως (και η προσπάθειά μας)… νόσησε βαριά από τον Covid. Οι νέες συντεταγμένες ζωής που δημιούργησε ο ιός, αφαιμάσσουν το @grammagiasena.opentv από δομικά στοιχεία, όπως τα ταξίδια ανθρώπων από μακριά, οι αγκαλιές και η έκφραση συναισθημάτων, η παρουσία κοινού, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει η ουσία της εκπομπής έτσι όπως όλοι την αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ αγαπημένο μου κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, επίσης @nkoklonis και @opentvgr , αλλά κυρίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συνεργάτες μου, την υπέροχη ομάδα του ΠΑΚΕΤΟΥ που σύσσωμη δούλεψε και για το ΓΡΑΜΜΑ! Αλλά καμιά φορά παιδιά έχεις να παλέψεις με δυνάμεις που σε ξεπερνούν. Η αγάπη ωστόσο και μεταξύ μας, αλλά και για κάθε έντιμη και άξια προσπάθεια, δεν ξεπερνιέται ποτέ! Κι αυτό είναι που κρατάμε. Μέχρι να επιστρέψει η ζωή στην κανονικότητά της, υπομονή! Καλημέρα αγαπημένοι! Τα λέμε το βράδυ στις 10.15μμ».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement