Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά ραγίζει καρδιές

Η πολυαγαπημένη γιαγιά του Στέφανου Τσιτσιπά έφυγε από την ζωή ενώ εκείνος ετοιμαζόταν να δώσει μια σπουδαία μάχη στον τελικό του Roland Garros και να γράψει την δική του ιστορία. 

Advertisement

Πρόκειται για την μητέρα του πατέρα του που είναι και προπονητής του Στέφανου και παρόλο που ο ίδιος γνώριζε την απώλεια αυτή ήταν εκεί στο box και ως προπονητής και πατέρας, έδινε οδηγίες στον Στέφανο κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Όλη η οικογένεια γνώριζε την δυσάρεστη αυτή είδηση όμως στον τενίστα την αποκάλυψαν μετά το τέλος του αγώνα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 ώστε να μην επηρεαστεί ψυχολογικά.

Advertisement

Ο Έλληνας τενίστας θέλησε να μοιραστεί αυτή την απώλεια με τους διαδικτυακούς του φίλους και έγραψε στην ανάρτηση του:

«Η ζωή δεν έχει να κάνει με το αν κερδίζεις ή να χάνεις. Έχει να κάνει με το να απολαμβάνεις κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής, είτε είσαι μόνος είτε με άλλους. Ζώντας μια ζωή με νόημα, χωρίς μιζέρια και αποξένωση. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις νίκες είναι κάτι, αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ, η πολυαγαπημένη γιαγιά μου έχασε τη μάχη για τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, η πίστη της οποίας στη ζωή και η προθυμία της να δίνει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλους ανθρώπου που έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι όπως εκείνη σε αυτόν τον κόσμο. Γιατί άνθρωποι όπως εκείνη σε κάνουν να αισθάνεσαι ζωντανός. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε εκείνη και μόνο σε εκείνη. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν, αυτό δεν θα ήταν δυνατό»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement