Τον ξέρετε και έχει παίξει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά Αγγελική

Η καθημερινή τηλεοπτική σειρά του ALPHA «Αγγελική» που μας αποχαιρέτησε πριν λίγες μέρες τα είχε όλα. Δυνατή σκηνοθεσία, συναρπαστική πλοκή  και συγκλονιστικές ερμηνεία των ηθοποιών.

Advertisement

Όλα αυτά έδωσαν το τέλειο αποτέλεσμα για μία σειρά με υψηλά νούμερα τηλεθέασης και να πάρει την no 1 θέση στα trends των social media.

Οι πρωταγωνιστές πραγματικά ξεχώρισαν με τις δυνατές τους ερμηνείες και ένας από αυτούς ήταν ο Πάνος Βλάχος που ήταν αναμφισβήτητα ο πιο δύσκολος αντρικός ρόλος.

Advertisement

Ο ρόλος ενός ανθρώπου ψυχικά διαταραγμένου δύσκολα θα μπορούσες να γλιτώσεις εάν σε έβαζε στο στόχαστρο του. Ξεδίπλωσε αριστοτεχνικά τον ρόλο του Δημήτρη Αργυρού.

Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός της γενιάς του, ένα σπουδαίο ταλέντο, με σπουδές στην Αμερική και συμμετοχές σε κάποιες σειρές εκεί. Αυτό τον καιρό ντύνεται Μενέλαος στην Αρχαία Τραγωδία «Ορέστης» με τον Άρη Σερβετάλη και την συμπρωταγωνίστρια του στην «Αγγελική» Μαίρη Μηνά.

Advertisement

Όταν ο Πάνος ήταν το αγοράκι της φωτογραφίας κάπου 5-6 ετών σε κάποιες απόκριες, ούτε που φανταζόταν το μέλλον που θα ανοιγόταν μπροστά του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement