Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονισμένη η Σοφία Αλιμπέρτη – «Με τσάκισε… Πονάω, είμαι μάνα, ταυτίζομαι»

Τα συναισθήματα της για την τραγωδία στα Τέμπη θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Σοφία Αλιμπέρτη. Η παρουσιάστρια έκανε live στο προφίλ της το βράδυ της Τετάρτης και ξέσπασε για όλους εκείνους που ευθύνονται για τις απώλειες 46 ανθρώπων.

Advertisement

«Πονάω πραγματικά, είμαι μάνα, ταυτίζομαι. Θέλω να σταματήσει αυτό να σταματήσει πραγματικά, δεν μας αξίζει αυτό, δεν μας αξίζει. Τουλάχιστον να έχουν την αξιοπρέπεια και να μην πηγαίνουν εκεί για να κάνουν δήθεν ότι νοιάζονται και ότι όλα θα φτιάξουν και θα αποδοθούν ευθύνες και όλα αυτά.

Μη πηγαίνετε, δεν θέλουμε να σας βλέπουμε δεν μας ενδιαφέρει. Σας έχουμε απαξιώσει πρέπει να το καταλάβετε. Οι πολλοί σας έχουν απαξιώσει οι λίγοι ασχολούνται γιατί κάτι θέλουν από εσάς είναι αλισβερίσι, δεν είναι αξιοκρατικό. Δεν παίρνω συνήθως θέση αλλά κάποια στιγμή νιώθεις ότι πνίγεσαι. Αυτό το “στείλε μου μόλις φτάσεις” με τσάκισε. Έβλεπα τους γονείς να ψάχνει με αγωνία το παιδί τους» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η γνωστή ηθοποιός.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement