Βασιλική οικογένεια: Αυτά τα τρόφιμα απαγορεύεται ρητά να απολαύσουν!

Πόσες φορές δεν έχουμε ευχηθεί όλοι μας να είμασταν βασιλιάδες; Αμέτρητες ίσως! Μέχρι που ενημερωνόμαστε για όλους τους περιορισμούς που έχουν και όλα τα πρωτόκολλα που καθορίζουν την ζωή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί μπορεί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να ζουν στα πλούτη, ωστόσο οι προσωπικές τους ελευθερίες είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Και πρέπει να ακολουθούν αυστηρά όχι μόνο τους κανόνες στο ντύσιμο, την συμπεριφορά, τα λόγια τους αλλά και μέχρι στο τι τρώνε όταν είναι εκτός!

Κι όμως! τα μέλη της βασιλικής οικογένειας όταν γευματίζουν ελέγχονται ακόμη και στο τι θα παραγγείλουν. Γιατί υπάρχει λίστα με τροφές που ιστορικά απαγορεύεται να απολαύσουν εκτός των ανακτόρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι αυτα; Καταρχήν τα οστρακοειδή. Αχινοί, μύδια, στρείδια, χτένια, γυαλιστερές απαγορεύονται ρητά, με το σκεπτικό ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να δηλητηριαστούν από αυτά.

Και οι απαγορεύεσεις συνεχίζονται με το ωμό κρέας και το νερό βρύσης ξένων χωρών, προκειμένου να αποφύγουν πιθανές ασθένειες.

Δεν διαφωνούμε ότι τα παραπάνω τρόφιμα είναι επικίνδυνα για κάθε άνθρωπο, απλά το θέμα είναι να επιλέγεις από μόνος σου τι θα καταναλώσεις, και να μην στο επιβάλλουν…

Ίσως δεν είχε άδικο η Μέγκαν Μαρκλ που επαναστάτησε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το Daisy.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα μας τα νέα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ