Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Δάκρυα συγκίνησης με όσα αποκάλυψε η σύζυγός του

Ο υπέροχος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, χθες το βράδυ Δευτέρας, βρέθηκε “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

Advertisement

Ο ηθοποιός που σπάνια δίνει συνεντεύξεις, καθήλωσε και πάλι το κοινό, αυτή τη φορά όχι με την ερμηνεία του αλλά με τα όσα είπε στην κάμερα.

Μίλησε για την καριέρα του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τους ρόλους που έχει ερμηνεύσει, και για πρώτη φορά είδαμε τη σύζυγό του Λίνα Πίντζου να μιλά δημόσια για τη σχέση τους. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Για εμένα ο Βασίλης είναι ο Αη Βασίλης, ο δικός μου Αη Βασίλης που έρχεται με δώρα ψυχής». Κι η εξομολόγησή της έκανε τον ηθοποιό να δακρύσει.

Advertisement

«Τώρα θα μπούνε τα πράγματα στην θέση τους. Όλο αυτό ξεκίνησε όχι από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση γιατί εγώ του είπα ότι όταν θα παντρευτώ θα είναι στα Γιάννενα με κλαρίνα για τρεις νύχτες. Ο ίδιος σκιάχτηκε και για αυτό πήγαμε να παντρευτούμε στην Βενετία. Ο Βασίλης έχει ένα τεράστιο ταλέντο πέρα από την υποκριτική του δεινότητα. Πηγαίνει την ζωή παρακάτω. Από την ημέρα που γεννήθηκε τάχθηκε υπέρ της αισιοδοξίας. Δεν μπορεί τις συγκρούσεις, τα φέρνει τα πράγματα εκεί που θέλει ο ίδιος χωρίς να ανοίξει ρουθούνι», είπε η αγαπημένη του σύζυγος.

Και συνέχισε μιλώντας με απίστευτη τρυφερότητα για τον Βασίλη λέγοντας:

Advertisement

«Βιώνουμε ένα πολύ μεγάλο πένθος, την απώλεια της μαμάς μου. Εκεί ο Βασίλης με στήριξε, την στήριξε, μας στήριξε με μία γενναιότητα που δεν την περίμενα. Αναμετρηθήκαμε με πολύ άγρια συναισθήματα και οι δυο μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι άνοιγε το ασανσέρ στον διάδρομο του νοσοκομείου και ήμασταν άυπνοι εγώ και ο αδερφός μου και έμπαινε ο Βασίλης έχοντας ένα φως, σαν να έμπαινε ο ήλιος μέσα στο δωμάτιο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Για εμένα ο Βασίλης είναι ο Αη Βασίλης, ο δικός μου Αη Βασίλης που έρχεται με δώρα ψυχής φορτωμένος. Θα ήθελα να του πω να μην αλλάξει τίποτα, να είναι αυτός που είναι και να είναι καλά. Να είναι υγιής, δυνατός και γερός. Όλα τα άλλα μπορεί να τα καταφέρει, να τα καταφέρουμε αρκεί να είναι υγιής. Αυτό τίποτα άλλο.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement