Βρέθηκε ο “τάφος” του Μάριου Παπαγεωργίου: “Η μαμά του Μάριου θα μπορέσει να θρηνήσει το παιδί της”

Κοντά στην τελική σύνθεση του παζλ της πολύκροτης υπόθεσης εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time”, φαίνεται πως βρίσκεται ο Καναδός ερευνητής που εδώ και χρόνια ασχολείται με την ιστορία που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Advertisement

Σύμφωνα με την έρευνα του, το πτώμα του Μάριου “πετάχτηκε” κάπου στα Καμένα Βούρλα και το μόνο που μένει είναι περαιτέρω έρευνα στην περιοχή, ενώ δηλώνει με βεβαιότητα: “Η μαμά του Μάριου θα μπορέσει να θρηνήσει το παιδί της”.

“Είμαστε στο τελευταίο κατοστάρι για την τελική λύση, την εύρεση δηλαδή της σορού” δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος. “Πλέον έχουμε καταλήξει πού έχει πεταχτεί. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το τι συνέβη: κάψιμο και πέταμα”.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα είπε o Καναδός ερευνητής στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”το πτώμα αρχικά το είχαν κρύψει στα Βίλια και μετά από δέκα ημέρες το μετέφεραν με το κόκκινο βαν στα Καμένα Βούρλα. “Πλησιάζουμε και προσπαθούμε να εντοπίσουμε την ακριβή θέση” είπε. “Έχουμε πληροφορίες για χρήση κάρβουνου για θέρμανση και για να κρατηθεί η οσμή της σορού χαμηλή”.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement