Χάρης Βαρθακούρης – Ανδρέας Μικρούτσικος: Τελικά υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους;

Σε έναν διαφορετικό ρόλο για πρώτη φορά δοκιμάζεται φέτος ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος είπε το Ναι στον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του Big Brother. Ο παρουσιαστής μίλησε για όλα στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μετά το τέλος του live την περασμένη Παρασκευή. Μεταξύ άλλων απάντησε και για την υποτιθέμενη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Απορώ όταν διαβάζω για μια υποτιθέμενη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που δεν υφίσταται. Γενικώς το διασκεδάζουμε, στην ουσία τρολάρουμε τις ανύπαρκτες ειδήσεις, ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ μας και ότι θέλουμε διαιτητή το κανάλι… Δεν υπάρχει τίποτα άσχημο μεταξύ μας.

Advertisement

Το ότι δεν φοράει ακουστικό είναι δική του απόφαση. Θα ήθελα να φοράει ακουστικό ώστε να μη χρειάζεται να τον διακόπτω επειδή μου λένε. Συνήθως τον διακόπτω την πέμπτη φορά που μου το λένε και είναι δύο οι λόγοι. Πρώτον, αυτά που λέει με ενδιαφέρουν και από την άλλη υπάρχει κι ένας σεβασμός.

Ο Ανδρέας έχει ένα καταπληκτικό μυαλό που σίγουρα όταν λέει κάτι δεν το λέει για να πει, το λέει γιατί θέλει να ολοκληρώσει έναν συλλογισμό», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement