Υπόθεση Πάτρας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες»

Μία νέα μαρτυρία έφερε στο φως η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Μία γυναίκα και οικογενειακή φίλη του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα υποστήριξε πως ο 30χρονος της έστελνε άσεμνες φωτογραφίες του.

Advertisement

«Εγώ με τη μαμά του Μάνου μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω πριν πεθάνει η Μαλένα και έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης. Μιλάγαμε στο facebook. Όχι με τη Ρούλα. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί. Μου στέλνε κάτι φωτογραφίες, πήγε να μου την πέσει σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του.

Να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν. Του ‘στειλα ένα μήνυμα και του λέω «Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα» εξομολογήθηκε στο Πρωινό η οικογενειακή φίλη.

Advertisement

Και πρόσθεσε: «Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένεια μου ρε συ και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ…

Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα που ήτανε οδηγός μου τα ‘στελνε. «Χίλια συγγνώμη» κι αυτά.. να μου ζητάει… Μου λέει θα πάμε στο νεκροταφείο; Θα πάμε του λέω αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξανά στείλεις, σε παρακαλώ πολύ. Και πήγαμε την άλλη μέρα γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω θα πάμε πάνω να μου δείξεις που είναι το μήνυμα των παιδιών; Και μου λέει ‘ντάξει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement