Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ 27 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του

27 χρόνια πέρασαν από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ο γιος της έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση στα social media. Η είδηση του θανάτου της ηθοποιού τον Ιούλιο του 1996 είχε σκορπίσει απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο. Η δημοφιλής ηθοποιός έχασε τη μάχη με μία πολύ επιθετική μορφή καρκίνου μέσα σε λίγους μήνες ενώ 3 ημέρες νωρίτερα είχε κλείσει τα 62 της χρόνια.

Advertisement

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν θα μπορούσε σήμερα να μην γράψει κάτι για την ίδια.

«27 χρόνια… λείπεις σε όλους αλλά δε σε ξέχασε κανείς! Το χαμόγελο σου ηχεί στην αιωνιότητα!», έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του.

Advertisement

Η ανάρτησή του:

«Ήταν σκληρή εκείνη η περίοδος, γιατί είδα και σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι πέντε, έξι και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, κάποια πράγματα σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει σίγουρα ένα τραύμα. Το κουβαλάς αυτό το τραύμα. Είναι δύσκολο μετά να σου φύγει αυτό», δήλωνε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ το φθινόπωρο το 2021 στην κάμερα του ΣΚΑΪ και τον Σάκη Ρουβά.

Advertisement

«Η Αλίκη είχε με τον Δημήτρη μία σχέση στην οποία μία τσακωνόντουσαν και μία ήταν μαζί. Έζησα όμως και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985 όταν έπαιζαν οι δυο τους το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» και πραγματικά ένιωσα πολύ ωραία γιατί ήταν οι γονείς μου αγαπημένοι», θυμάται σε άλλο σημείο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement