Αντίνοος Αλμπάνης: Η οργισμένη απάντηση που έδωσε σε επικριτικά σχόλια στο instagram

Στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε μέσω instagram θέλησε να απαντήσει ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο ηθοποιός κάνει προωθήσεις προϊόντων μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό κάτι που δεν άρεσε στους διαδικτυακούς του φίλους λόγω των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη τη χώρα.

Advertisement

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δέχτηκε μηνύματα που εμμέσως πλην σαφώς του έγραφαν «καλά εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ ανεβάζεις προϊόντα».

Ο ηθοποιός απάντησε μέσω Instagram story.

Advertisement

«Νιώθω την ανάγκη να κάνω σαφές κάτι το οποίο πολλοί από σας ενδέχεται να αγνοείται και ίσως είναι λογικό. Έλαβα κάποια μηνύματα των οποίων το περιεχόμενο συνοψιζόταν στο εξής: “καλά εδώ κόσμος καίγεται κι εσύ ανεβάζεις προϊόντα στο

Η απάντηση είναι μία και συγκεκριμένη: τώρα που ο κόσμος καίγεται εσύ πήγες σήμερα στη δουλειά σου; Σου επέτρεψε εργοδότης σου να μην πας στη δουλειά σου επειδή ο κόσμος καίγεται; Μήπως έχεις την πολυτέλεια να σε συντηρεί κάποιος άλλος και να καλύπτει τα έξοδα σου; Δυστυχώς, και το λέω με πόνο καρδιάς, καμιά δουλειά δε σταματάει μπροστά σε καμιά δυστυχία. Καμιά παράσταση δεν ακυρώνεται επειδή έχει ξεσπάσει φωτιά στη χώρα. Κανένα γύρισμα δεν διακόπτεται επειδή έχει προκύψει κάποια καταστροφή. Και προτού βιαστείς να απαντήσεις, να σε ενημερώσω πως από τις απαρχές της διαφήμισης οι καλλιτέχνες ήταν εκείνοι που αναλάμβαναν την προώθηση των προϊόντων.

Advertisement

Συνεπώς ναι. Και αυτό είναι η δουλειά μου. Άρα αυτό που στ’ αλήθεια επιθυμείς να κάνεις, είναι να κρίνεις τον τρόπο που έχω επιλέξει να βιοπορίζομαι. Να κρίνεις τη φύση της ίδιας μου της δουλειάς. Μιας δουλειάς της οποίας δεν έχω πάντα τον έλεγχο γιατί δεσμεύεται από υποχρεώσεις και συμβόλαια. Μπορείς λοιπόν σε κάθε περίπτωση να διαφωνείς με την εργασία μου αλλά εσύ δεν δεσμεύεσαι να την παρακολουθείς. Και όπως δεν ανακοινώνεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς πως θα αλλάξεις κανάλι, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με μένα.

Και αναρωτήσου. Σε τέτοιες στιγμές, βαθιάς κρίσης έτσι επιλέγεις εσύ να βοηθήσεις στο κοινωνικό σύνολο; Κρίνοντας; Με εκτίμηση, Αντίνοος» έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Η ανάρτησή του:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement