«Η Δέσποινα Βανδή δεν άντεξε, βγήκε έξω, έκλαιγε και πάθαμε όλοι πανικό»

Τις τηλεοπτικές εξελίξεις της εβδομάδας θέλησε να σχολιάσει η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Γεια σου» που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα δάκρυα της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό μας» και έκανε μια αποκάλυψη για την περίοδο συνεργασίας της με τη Δέσποινα Βανδή στο J2US.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε τη στιγμή που η τραγουδίστρια συγκινήθηκε σε ένα από τα περσινά live του μουσικού σόου.

«Συγκινήθηκα, γιατί θυμήθηκα κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά θα το πω! Βλέποντας τη Φαίη να κλαίει με αυτό το τραγούδι, θυμήθηκα την προηγούμενη χρονιά στο J2US, που η Δέσποινα δεν ήταν πολύ στα καλά της… sorry Δέσποινα, που λέω κάτι αλλά ήταν κι άλλοι μπροστά» ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Υπήρχε κάποιο τραγούδι που ερμήνευε ένας καλεσμένος τραγουδιστής στη σκηνή και η Δέσποινα δεν άντεξε κι έφυγε από την καρέκλα του κριτή, βγήκε έξω κι έκλαιγε… και πάθαμε όλοι έναν πανικό. Εγώ ήξερα σε τι φάση είναι και πόναγε η καρδιά μου να βλέπω έναν άνθρωπο να είναι έτσι, ειδικά με το άγχος ότι είναι live και ότι εκείνη την ώρα έπρεπε να είναι στη θέση της» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου για τη Δέσποινα Βανδή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement