Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει τον μεγάλο του φόβο μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε το «Παρά Πέντε»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα.

Advertisement

Ο κορυφαίος σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής, μίλησε για το «Παρα πέντε», την κορυφαία τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον μεγάλο του φόβο που είχε. Όπως αποκάλυψε ο φόβος της αποτυχίας που του δημιουργήθηκε μετά το τέλος της κωμικής σειράς ήταν έντονος.

Όσα είπε:

Advertisement

Ποια ήταν τα λάθη που έκανες και που σου έδωσαν τα μεγαλύτερα μαθήματα;

Δεν ξέρω αν ήταν λάθος αλλά πάντα θα αναρωτιέμαι πως θα ήταν αν δεν το είχα κάνει. Όταν τελείωσε το Παρά Πέντε, φοβήθηκα πολύ να ξαναγράψω, φοβήθηκα να αναμετρηθώ με τη συγκεκριμένη δουλειά. Αυτό με έκανε να καθυστερήσω οκτώ χρόνια να δημιουργήσω κάτι καινούριο. Από την άλλη, βέβαια, μπορεί να με προστάτεψε από την επανάληψη.

Με άλλα λόγια σε άγχωσε η επιτυχία του.

Ακριβώς! Το άλλο λάθος που έκανα ήταν ότι ήθελα να είμαι πάντα πρώτος. Μετά το Παρά Πέντε, που επί δύο χρόνια είχε την πρωτιά, δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι η επόμενη δουλειά μου δεν θα βρισκόταν στην κορυφή. Όταν έκανα το The Voice, σκεφτόμουν ότι έπρεπε να είμαι πρώτος σεναριογράφος κι ο καλύτερος παρουσιαστής κι αυτό ήταν εξαντλητικό. Μια τέτοια προσέγγιση δεν σε οδηγεί απαραίτητα στην ευτυχία -τουλάχιστον όχι εμένα καθώς κατάλαβα ότι η ανάγκη μου δεν είναι να είμαι πρώτος. Η ανάγκη μου τελικά είναι να είμαι καλά, να περνώ όμορφα, να μπορώ να κάνω τα πράγματα που αγαπώ και να διαχειρίζομαι το εικοσιτετράωρό μου έτσι όπως θέλω εγώ. Είναι φορές που είμαι ευτυχισμένος με πολύ απλά πράγματα, ακόμα και μέσα στη μοναχικότητά μου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement