Σπάνιο φωτογραφικό καρέ: Η Τζένη Καρέζη ποζάρει σαν Ιταλίδα σταρ δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ από το μακρινό 1964 βρήκαμε στον επίσημο λογαριασμό του φωτογράφου Κλεισθένη στο instagram. Σε αυτό πρωταγωνιστεί η ανεπανάληπτη Τζένη Καρέζη σε μία υπέροχη φωτογραφία που τραβήχτηκε τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους.

Ο φωτογράφος των διασήμων Κλεισθένης Δασκαλάκος είχε φωτογραφίσει όλα τα λαμπερά πρόσωπα της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Ήταν ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη αλλά οι συνεργασίες του ήταν αμέτρητες.

https://www.instagram.com/p/B0qzwEyFw9a/?hl=el

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία από τη μακρινή δεκαετία του 1960, βλέπουμε την πανέμορφη Τζένη Καρέζη, δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στα παρασκήνια του θεάτρου “Χατζηχρήστου”.

Στην λεζάντα της δημοσίευσης γράφει:
Τα Χριστούγεννα του 1964 ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Τζένη Καρέζη στα παρασκήνια του θεάτρου “Χατζηχρήστου” όπου με τον θίασο της (Λίλυ Παπαγιάννη, Στέφανος Ληναίος, Γιώργος Πάντζας και Δημήτρης Νικολαΐδης- φώτο) παρουσιάζουν με τεράστια επιτυχία την κωμωδία της Τζιν Κερ “Μαίρη Μαίρη”.

https://www.instagram.com/p/ClrimhwLXnt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7e330b29-631b-4b12-bfc7-ce54fbe871f9

Διαβάστε επίσης