Οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στην πανέμορφη Λέσβο

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν το ταξίδι τους στα ελληνικά νησιά και αυτό το Σαββατοκύριακο επισκέπτονται το νησί των ποιητών, την πανέμορφη Λέσβο.

Advertisement

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 17:45 ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» μας ξεναγούν στη Μυτιλήνη, την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του νησιού. Επισκέπτονται το Κάστρο της πόλης, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια της Μεσογείου, καθώς και τον Άγιο Θεράποντα, την εκκλησία σύμβολο της Μυτιλήνης.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του στη συνέχεια, ανακαλύπτουν το γραφικό Πλωμάρι, την πανέμορφη Αγιάσο, ενώ επισκέπτονται και το θαυματουργό μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ και μας αποκαλύπτουν τη μακραίωνη ιστορία του.

Advertisement

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 17:45 το ταξίδι συνεχίζεται με τον Τάσο Δούση και τις «ΕΙΚΟΝΕΣ» να επισκέπτονται τον Μόλυβο, αλλά και το κάστρο του για να απολαύσουν την ανυπέρβλητη πανοραμική θέα, τον ανέγγιχτο παράδεισο της Συκαμιάς και την παραδοσιακή Πέτρα με την υπέροχη παραλία.
Φτάνουν μέχρι το Μανταμάδο για να μας παρουσιάσουν τον θαυματουργό Ταξιάρχη με το αυστηρό ύφος, ενώ στο Σίγρι μας ξεναγούν στο περίφημο Απολιθωμένο Δάσος. Τέλος, ανακαλύπτουν τον Γαβαθά, ένα ανεξερεύνητο χωριό για λίγους αλλά και την Ερεσό, την πατρίδα της Σαπφούς.

«Εικόνες»: Το ταξίδι στα ελληνικά νησιά συνεχίζεται από την πανέμορφη Λέσβο

Advertisement

Σάββατο & Κυριακή, στις 17:45 μοναδικές «Εικόνες» στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement