«Άγριες Μέλισσες»: Αυτή η ηρωίδα επιστρέφει στο Διαφάνι – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στον Ισίδωρο Φίκαρη και την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε η Νεφέλη Κουλούρη. Η τηλεοπτική Δόμνα από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για όλα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιστροφή της αλλά και στις ερωτικές σκηνές με τον Γιάννη Κουκουράκη.

Advertisement

«Από το 1998, όλα τα καλοκαίρια, ξενυχτούσα στο εστιατόριο μέχρι τις 4 το πρωί γιατί ήθελα να βρίσκομαι με κόσμο. Στο εστιατόριο έχω κάνει μαθήματα κιθάρας, πιάνου, αγγλικών. Δεν πήγαινα στα τραπέζια να σερβίρω, περισσότερο με έλκυε να είμαι στην κουζίνα και να μαγειρεύω. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, αλλά δεν είμαι Masterchef, γιατί είμαι πληθωρική στο φαγητό και θέλω μεγάλες μερίδες», είπε αρχικά η Νεφέλη Κουλούρη.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Η Νεφέλη Κουλούρη είπε στη συνέχεια για τις Άγριες Μέλισσες: «Είναι δώρο για κάθε ηθοποιό να συμμετέχει σε μια σειρά σαν τις Άγριες Μέλισσες. Άνοιξε ο ρόλος, έκανα την οντισιόν, με είδε ο σκηνοθέτης και κάπως έτσι κύλησαν τα πράγματα. Έβαψα τα μαλλιά μου κόκκινα και τα έκοψα λίγο για το ρόλο. Δεν γνωρίζω αν η Δόμνα θα συνεχίσει του χρόνου. Δεν ξέρω αν το γνωρίζουν και οι σεναριογράφοι. Ξέρω σίγουρα ότι ο κύκλος του ρόλου της Δόμνας δεν έχει κλείσει. Οι ερωτικές σκηνές έχουν πάντα πλάκα για μένα. Όταν υπάρχει χημεία και προστατευμένο περιβάλλον, δεν είναι δύσκολες. Έβγαζα στάχυα από το μαλλί μου για μέρες. Είναι και ξασμένο το μαλλί και φωλιάζουν πράγματα. Η Δόμνα θα επιστρέψει στο Διαφάνι και θα είναι μια περίοδος σφοδρών συγκρούσεων και εξελίξεων».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement