Άγριες Μέλισσες: Αγωνία για την εγκυμοσύνη της Ελένης

Άγριες Μέλισσες σούπερ αποκλειστικό από το TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί

Advertisement

Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι έτοιμοι επιτέλους να μεγαλώσουν την οικογένεια τους και να αποκτήσουν ένα μωράκι! Όμως ο φόβος για τα όσα έγιναν στο παρελθόν, τους προκαλούν ανησυχία και η Ελένη είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της! 

Πέρασαν 18 ολόκληρα χρόνια μέχρι η Ελένη και ο Λάμπρος καταφέρουν επιτέλους να παντρευτούν και να κάνουν μαζί όνειρα για το κοινό τους μέλλον. Τα εμπόδια που μπήκαν στο διάβα τους -που ουκ ολίγα ήταν- τους έφεραν πολλές φορές αντιμέτωπους με τον χωρισμό, αλλά οι ίδιοι απέδειξαν πως όλα τους ένωναν ήταν πιο ισχυρά και δυνατά από αυτά που τους χώριζαν! Ο λαμπερός γάμος  τους έφερε χαρά τόσο στους ίδιους όσο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ τώρα πια μένει ο ερχομός ενός παιδιού για να συμπληρώσει την ευτυχία τους!

Advertisement

Ο φόβος της Ελένης

Η Ελένη για έξι χρόνια ζούσε έναν εφιάλτη στις φυλακές από τα χέρια του Βόσκαρη, ο οποίος τη βίαζε και τη χτυπούσε συστηματικά προκειμένου να την τιμωρήσει με τον δικό του τρόπο για τον φόνο του κολλητού του, του Σέργιου! Όπως όλοι έχετε δει, από τους βιασμούς αυτούς προέκυψε και μία εγκυμοσύνη, την οποία η Ελένη προσπάθησε και πάλεψε να σώσει. «Δεν φταίει αυτή η αθώα ψυχή», έλεγε συνέχεια παρόλο που θα ήταν καρπός ενός αδίστακτου και αιμοβόρου ανθρώπου σαν τον Βόσκαρη! Όμως εκείνος είχε άλλα σχέδια, που και στο παρελθόν τα είχε υλοποιήσει και σε άλλες κρατούμενες: να της κάνει έκτρωση. Έτσι και έγινε! Και παρόλο που αυτό το μωρό ήταν από βιασμό, η Ελένη το πόνεσε όταν το έχασε και αυτή η τραγική διαδικασία την “καίει” ακόμα μέσα στη ψυχή της! Είναι ένα αγκάθι που ποτέ δεν θα ξεχάσει και ξεπεράσει!

Advertisement

Όταν όμως ξεκίνησε και πάλι να ονειρεύεται στο πλευρό του Λάμπρου, που τη στήριξε και της στάθηκε βράχος στον πόλεμο που έδωσε εναντίον του βασανιστή της -και που κατάφερε να κερδίσει- ένας φόβος την κυρίευσε: αν θα μπορέσει ποτέ να γίνει μάνα! «Κι αν μου άφησαν κουσούρι», είχε αναρωτηθεί η Ελένη κάποια στιγμή και τόσο οι αδελφές της όσο και ο Λάμπρος προσπάθησαν να την ηρεμήσουν! Όμως η “κατάρα” της Μυρσίνης που της είχε πει: «Σου εύχομαι να πάρεις κομμάτια το παιδί σου όπως πήρα εγώ το δικό μου», της δημιούργησε ξανά τον τρόμο στο μυαλό ότι δεν θα καταφέρει ποτέ να κάνει παιδί. Τότε μάλιστα ο Λάμπρος της είχε πει πως ήδη πήρε “κομμάτια” ένα παιδί, εννοώντας την έκτρωση στο παιδί του Βόσκαρη, και πως η κατάρα τώρα πια δεν πιάνει! Η Ελένη έδειξε να τον πιστεύει, όμως μόνο η ίδια ήξερε πως “καίγεται” μέσα της!

Η βοήθεια της Ρίζως

Με την καταδίκη του Βόσκαρη, ο Λάμπρος και η Ελένη είναι πια και πάλι ελεύθεροι να ονειρεύονται παρά τα νέα προβλήματα που προκύπτουν είτε με τον συνεταιρισμό είτε με τον πόλεμο ανάμεσα στις αδελφές της και τους Σεβαστούς για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Ελένη και Λάμπρος είναι έτοιμοι πια να γίνουν γονείς και γι’ αυτό και κάνουν προσπάθειες για να το πετύχουν. Όμως, όπως προαναφέραμε, ο φόβος της Ελένης δεν την αφήνει να ηρεμήσει και να μπορέσει να το καταφέρει! Κρυφά απ’ όλους ζητάει τη βοήθεια της Ρίζως: «Φοβάμαι πως μου άφησαν κουσούρι με την έκτρωση που μου έκαναν στην φυλακή», της λέει και η Ρίζω της μιλάει όμορφα και ήρεμα: «Λενιώ μου, όλα θα πάνε καλά! Μην χάνεις την πίστη σου! Θα δεις που σύντομα θα γίνεις μανούλα! Το αξίζεις κορίτσι μου, το αξίζεις να βρεις την ευτυχία! Έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που σ’ αγαπάει και σε στηρίζει». Στη συνέχεια η Ρίζω εξετάζει την Ελένη για να δει αν πράγματι μπορεί να κάνει παιδί και το νέο που της ανακοινώνει φέρνει επιτέλους μετά από καιρό τη χαρά στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη!

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί από την Γιάννα Παπανικολάου

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement