Άγριες Μέλισσες – H άγρια επίθεση της Μυρσίνη στον Δούκα: «Εσύ σκότωσες το παιδί μας δολοφόνε…»

Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα στο Νο1 σήριαλ της τηλεοπτικής σεζόν. Η συνέχεια της σειράς Άγριες Μέλισσες αναμένεται να συναρπάσει το φανατικό κοινό. Μυρσίνη και Δούκας θα έχουν μία ακόμη δυνατή σκηνή στα επόμενα επεισόδια.

Advertisement

Η Μυρσίνη μπροστά στην αλήθεια!

Ο Δούκας δεν αντέχει στην ιδέα ότι η φόνισσα του γιου του κυκλοφορεί ελεύθερη και συμπεριφέρεται σαν να μη συνέβη τίποτα. Ο ίδιος συνεχίζει να ψάχνει τρόπους για να την τιμωρήσει ή στην καλύτερη να την αναγκάσει να φύγει από εκεί! Όμως οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό και κάθε φορά συναντάει εμπόδια!

Advertisement

Η Ελένη είναι ακόμα πιο ισχυρή μετά την αποφυλάκισή της και έχει αποκτήσει περισσότερους συμμάχους! Όταν η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο, ο Δούκας αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη για να φύγει η Ελένη από το χωριό. Έτσι τον καλεί στο γραφείο του: «Ισχύει η πρότασή σου για την Ελένη;», τον ρωτάει και ο αδίστακτος άντρας απαντάει:

«Φυσικά και πιστεύω πως πήρατε τη σωστή απόφαση, κύριε Σεβαστέ», του λέει και δίνουν τα χέρια. Κι ενώ ο Δούκας είναι με τον Βόσκαρη και μιλάνε για την Ελένη και για τον πραγματικό ένοχο για τον θάνατο του Γιώργη, η Μυρσίνη κρυφακούει τη συζήτησή τους και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Οταν ο Βόσκαρης φεύγει, η Μυρσίνη ορμάει στο γραφείο του Δούκα:

Advertisement

«Εσύ σκότωσες τον Γιώργη; Έβαλες τον Σέργιο να τον σκοτώσει και οδήγησες τον γιο μας στον θάνατο με το να παντρευτεί τη φόνισσα; Γι’ αυτό τον σκότωσε τον Σέργιό μας, γιατί σκότωσες και τον πατέρα της, για εκδίκηση!

Εσύ σκότωσες το παιδί μας, δολοφόνε», του φωνάζει, τον χτυπάει και διαλύει το γραφείο του και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να καταστραφούν αυτή τη φορά ανεπανόρθωτα. Κανείς από τους δύο όμως δεν γνωρίζει πως η Ελένη δεν ξέρει τίποτα για τον θάνατο του πατέρα της και πως η δολοφονία του Σέργιου έγινε για τελείως διαφορετικό λόγο από αυτόν που πιστεύουν.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement