Άγριες Μέλισσες: O “Κλεομένης” δίνει όλες τις απαντήσεις για την τελευταία συγκλονιστική σκηνή του! [Βίντεο]

Αναπάντητα ερωτήματα φαίνεται πως άφησε η τελευταία συγκλονιστική σκηνή του τηλεοπτικού “Κλεομένη” στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Ο κατά κόσμον Θανάσης Κουρλαμπάς που τώρα συμμετέχει στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θέλησε να δώσει όλες τις απαντήσεις στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Advertisement

Τι πραγματικά συνέβη με τον Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες… Πέθανε ή μήπως όχι;

Όλα όσα είπε:
«Ο Μελέτης να αστοχήσει από 50 εκατοστά μέσα σε ένα μικρό κομμάτι που ήταν αυτός ο τάφος… Ο Κλεομένης εκτελέστηκε μέσα στον τάφο. Έτσι έχουν τα πράγματα. Εγώ δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση. Εγώ αυτό που ξέρω και αυτό που συζητήσαμε είναι ότι ο κύκλος του Κλεομένη σαν ύπαρξη, σαν χαρακτήρας και σαν ιστορία, έκλεισε στον πρώτο κύκλο.

Advertisement

Ήταν μια σκηνή που γυρίστηκε τον Ιούλιο, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες σε ένα φρεσκοοργωμένο χωράφι στο Μαρκόπουλο, με τον ήλιο να ζεματάει από πάνω. Αυτό το τράβηγμα, που ήταν δεμένος ο Κλεομένης και τον τράβαγε ο Μελέτης έγινε κανονικότατα τρεις φορές. Δεν έγινε κάποιο τρικ. Ήταν δεμένα τα χέρια, υποβοηθούσα κι εγώ. Όταν τελείωσε και με εκτέλεσε, μου έδωσε το χέρι του να βγω, κάναμε μια πολύ δυνατή αγκαλιά συγκινημένοι, σαν συνάδελφοι. Του χρωστάω πολλά του Γιώργου Γεροντιδάκη, να ναι καλά».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement