«Άγριες Μέλισσες» – spoiler: Οι σεναριογράφοι αλλάζουν το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες και ενώ αρχικά επρόκειτο να δούμε το τέλος στις 10/6 αυτό τελικά θα προβληθεί στις 3/6 λόγω της προβολής του euro 2021. Ως εκ τούτου οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να αλλάξουν το φινάλε της σειράς, μιας και θα υπάρχουν τέσσερα επεισόδια λιγότερα και οι εξελίξεις θα είναι πραγματικά καταιγιστικές. Ο Γιάννης Πουλόπουλος για λογαριασμό του znews.gr παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις.

Advertisement

Η Ελένη θα συμφιλιωθεί με τον Βόσκαρη. Πώς θα γίνει αυτό; Ο Βόσκαρης θα μάθει από τη θεία του (Ζωή Ρηγοπούλου) την αλήθεια για τον φρικτό θάνατο του πατέρα του. Αυτό που γνώριζε μέχρι τώρα είναι ότι τον πατέρα του τον δολοφόνησε με τσεκούρι η μάνα του, όταν ήταν έγκυος σε εκείνον. Έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή όπου έφερε στον κόσμο το παιδί που κυοφορούσε, δηλαδή τον Μάνο.

Η θεία του Βόσκαρη θα του αποκαλύψει ότι τον πατέρα του τον σκότωσε ο Σέργιος Σεβαστός (Τάσος Χαλκιάς). Όπως έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια, ο πατέρας του Δούκα σκότωσε τον πατέρα του Βόσκαρη, που ήταν φευτογιατρός, όταν ανακάλυψε ότι χορηγούσε στη μητέρα του μορφίνη. Διψώντας για εκδίκηση ο Σέργιος Σεβαστός πήγε να σκοτώσει και τη μητέρα του Βόσκαρη. Αλλά έκανε πίσω όταν εκείνη του είπε ότι είναι έγκυος. Για να της χαρίσει τη ζωή, της ζήτησε να πάρει πάνω της το έγκλημα που εκείνος διέπραξε, όπως και έγινε.

Advertisement

Όταν ο Μάνος θα μάθει την αλήθεια, θα νιώσει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Διότι το μίσος που έτρεφε για τη μάνα του, την οποία μάλιστα σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια όταν ήταν στο νοσοκομείο, βασιζόταν σε ένα ψέμα που του είχε πει η οικογένεια Σεβαστού.

Ο Βόσκαρης θα ζητήσει να συναντηθεί με την Ελένη. Και εκεί θα της αποκαλύψει ένα μυστικό που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Θα της πει ότι ο φίλος του, ο Σέργιος (Ανδρέας Κωνσταντίνου), του είχε αποκαλύψει ότι τον πατέρα των αδελφών Σταμίρη τον σκότωσε ο Δούκας για να βάλει χέρι στα χωράφια του. Η αποκάλυψη αυτού του θανάσιμου μυστικού θα είναι και η μόνη καλή πράξη που θα κάνει ο Βόσκαρης λίγο πριν πεθάνει. Διότι κόντρα στο αρχικό σενάριο που ήθελε τον Βόσκαρη να επιστρέφει τον Φεβρουάριο του 2022 για μία σειρά επεισοδίων, το τέλος του θα γραφτεί νωρίτερα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement