«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Ράκος ο Αλέξης Γραμματικός με την απόφαση της Πηνελόπης – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο ανατρεπτική. Στο «Πρωινό» παρακολουθήσαμε αποκλειστικά αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο και ο Αλέξης Μίχας στη συνέχεια έδωσε για άλλη μια φορά ένα δυνατό spoiler για τη συνέχεια. Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, η Πηνελόπη αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, μία απόφαση που θα κάνει ράκος τον Αλέξη.

Advertisement

Δείτε σήμερα 7/4:

Η θλίψη του Μιλτιάδη, μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη, θα βρει διέξοδο, ξεσπώντας πάνω στον Δούκα καθώς ανακαλύπτουν ότι τους έχει ξεγελάσει.

Advertisement

Η Ασημίνα καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον Νικηφόρο. Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα τα καταφέρει; Απ’ την άλλη, ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του, ακόμα και με την Αγορίτσα, καθώς όλοι τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού.

Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα πληγώνεται, αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της. Ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές, τώρα που η Ασημίνα χωρίζει. Ο Γραμματικός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση του Μελέτη με τον Θέμελη και τον θάνατό του. Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement