Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Το τελειωτικό χτύπημα της Μυρσίνης – Ποιος θα πληρώσει με τη ζωή του προκειμένου να σώσει τις Σταμίρενες;

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει στις Άγριες Μέλισσες και χτες σας παρουσιάσαμε όλα όσα θα συμβούν στο μεγάλο φινάλε της 3ης Ιουνίου. Η αυλαία πέφτει με αίμα στο Διαφάνι σε 2 εβδομάδες από τώρα και σύμφωνα με το περιοδικό TV o’clock, η Μυρσίνη θα καταφέρει να πάρει εκδίκηση, όμως κάποιος θα πληρώσει με τη ζωή του προκειμένου να σώσει τα κορίτσια.

Advertisement

Σύμφωνα ρεπορτάζ του περιοδικού, η Μυρσίνη θέλει να ξεσπάσει την οργή της, όμως σκέφτεται ότι η καλύτερη επιλογή είναι να δράσει στο σκοτάδι, καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να κάνει τις τρεις αδελφές να πληρώσουν για ό,τι έκαναν.

Λίγες ημέρες μετά, ο Δούκας μαθαίνει την αλήθεια και εξοργίζεται, καθώς τόσα χρόνια ζούσε ανάμεσά τους. Από την άλλη, Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω μαθαίνουν ότι το μυστικό τους ξεσκεπάστηκε και τρέμουν για την επόμενη κίνηση των Σεβαστών. Έτσι, αποφασίζουν να προετοιμαστούν. Αρχικά, στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής. Η Ασημίνα δεν αντέχει να περιμένει το χτύπημα των Σεβαστών και πηγαίνει μόνη της. Τότε καταλαβαίνει πως ο Δούκας δεν θα τις αφήσει ατιμώρητες.

Advertisement

Το βράδυ τους βρίσκει όλους σε θέσεις μάχης, με τις αδερφές να έχουν στο πλευρό τους Νικηφόρο, Κωνσταντή, Λάμπρο και Μιλτιάδη. Οι άντρες έχουν αποφασίσει να προστατέψουν να κορίτσια από το μένος του Δούκα και της Μυρσίνης. Η τελευταία βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή και το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του. Η Μυρσίνη θα καταφέρει να πάρει εκδίκηση, όμως κάποιος θα πληρώσει με τη ζωή του προκειμένου να σώσει τα κορίτσια.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement