Αγγελική – Νάντια Μπουλέ: Η Τζένη έρχεται σε κόντρα με την Αθηνά

Είναι η πρώτη φορά που παίζει σε δραματικό ρόλο στην τηλεόραση, ωστόσο η ερμηνεία  της  έχει απασχολήσει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των τηλεθεατών. Η Νάντια Μπουλέ , σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, εξομολογείται στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται», όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την Τζένη  Χανδρινού, την ηρωϊδα  που υποδύεται στη δραματική σειρά του «Alpha», «Αγγελική».

Advertisement

«Όταν έμαθα ποιοι συμμετέχουν στη σειρά είπα το “ναι”» υπογραμμίζει  η Τζένη Μπουλέ.  «Όλοι είναι ένας κι ένας κι ένας, και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είναι πολύ ωραίο να είσαι μέλος  μιας  τέτοιας ομάδας. Όσοι ανήκουν  στην ομάδα της Αγγελικής, το λέω με το χέρι  στην καρδιά, είναι άριστοι».

Η Τζένη, κάνει λάθη στην προσωπική της ζωή κι ενώ θέλει να ξεφύγει δεν τα καταφέρνει. Αυτό συμβαίνει γιατί, όπως εξηγεί η ίδια, «η Τζένη  έχει μια δυνατή σεξουαλική σχέση με τον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση). Στον Στέφανο (Γιώργο Χρυσοστόμου) βρίσκει μια άλλου τύπου σιγουριά και μια αίσθηση ότι μπορεί να περάσει καλά το υπόλοιπο της ζωής της». Ωστόσο αυτό δεν την καλύπτει υπάρχει… «το διαβολάκι…» μέσα της που ανατρέπει την όλη συνθήκη. «Περίμενα,  στο twitter, τα αρνητικά σχόλια για τον τρόπο που λειτουργεί η Τζένη» παραδέχεται. Ωστόσο… «οι γυναίκες  καταλαβαίνουν ένα κομμάτι της Τζένης… Έχουμε βιώσει στη ζωή μας τι σημαίνει λάθος σχέση που έχει έντονα ερωτικά στοιχεία» σημειώνει.

Advertisement

Ποια θα ήταν η ιδανική κατάληξη της Τζένης; «Η Τζένη κανονικά θα πρέπει να τους αφήσει και τους δύο γιατί με τον Στέφανο δεν μπορεί να είναι όπως πρέπει να είναι,  με τον Παύλο σίγουρα δεν πρέπει να είναι. Πιστεύω ότι πρέπει να αποφασίσει  να πάρει την απόστασή της και από τους δύο και να βρει κάτι άλλο στη ζωή της» απαντά  η Νάντια Μπουλέ.

Κι αποκαλύπτει ότι «στο μέλλον η Τζένη  θα έλθει σε πολλή μεγάλη κόντρα με την μέλλουσα πεθερά της Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού), γιατί ο πατέρας της, Μιλτιάδης Χανδρινός (Θάνος Καληώρας) θα τινάξει την μπάνγκα στον αέρα! Η Τζένη δεν το ξέρει, δεν έχει συμμετάσχει ηθελημένα σε αυτό, αλλά θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, γιατί θα προσπαθήσει να υπερασπίσει τον εαυτό της».

Advertisement

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement