«Αγγελική»: O σεναριογράφος της σειράς δίνει δυνατό spoiler μια ανάσα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα

Στις καταιγιστικές εξελίξεις που θα δούμε στα νέα επεισόδια της «Αγγελικής», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο σεναριογράφος της σειράς, Παναγιώτης Ιωσηφέλης μιλώντας στην εκπομπή MakAttack με τον Μάκη Πουνέντη στον Λάμψη 92,3.

Advertisement

Για το ρόλο της Αγγελικής λέει: «η ηρωίδα δεν μπήκε στην οικογένεια για να ερωτευθεί. Για να εκδικηθεί πήγε. Είναι μια γυναίκα η οποία εκκρεμεί ανάμεσα στον έρωτα και στο θάνατο. Περίπου όπως κάνουμε όλοι, αλλά εκείνη την πυροδοτεί τον τραύμα της. Υπάρχει η ζωή, ο έρωτας, ο Μιχάλης, ο Στέφανος, υπάρχουν οι άντρες της ζωής της από την μια και το τραύμα της από την άλλη».

Για τη συνεργασία τόνισε: «υπάρχει μία ευτυχής σύμπραξη στη σειρά: καλό καστ, καλή σκηνοθεσία , η ιστορία εξελίσσεται καλά, υπάρχει ένα πολύ δυνατό κείμενο».

Advertisement

Αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε:

-Η σχέση του Δημήτρη με την Κατερίνα κλιμακώνεται.

Advertisement

-Η γνωριμία της Αθηνάς με τον γιατρό εξελίσσεται, αλλά έχουν αντίπαλο τον …Δημήτρη, ο οποίος αισθάνεται «αποκλεισμένος» από την αγάπη της μητέρας του.

-Ο Νικόλας τελειώνει με τις ουσίες, αλλά είναι ένας έντονα ενοχικό χαρακτήρας. Όταν αντιλαμβάνεται ότι το κορίτσι στο οποίο είχαν επιτεθεί πριν από χρόνια ήταν το κορίτσι του Μιχάλη του γεννιέται η ανάγκη να φύγει από αυτό το περιβάλλον, συγκρούεται με την οικογένεια, αλλά, έχοντας ανάγκη από χρήματα, γίνεται ντίλερ και κάποια στιγμή συλλαμβάνεται. Δεν μπορεί να πει την αλήθεια στον Στέφανο αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια όπως τα άλλα αδέλφια του. Ο Νικόλας τη βγάζει καθαρή στο τέλος, συγκριτικά με τους υπόλοιπους αδελφούς Αργυρού που συμμετείχαν στην επίθεση.

-Ο Στέφανος σύντομα παίρνει τα ηνία της επιχείρησης.

-Ο Μιχάλης δεν είναι γιος της Αθηνάς.

-Η Αγγελική χωρίζει με τον Μιχάλη και δεν θα ξαναγυρίσει σε αυτόν. Χωρίζουν γιατί ο Μιχάλης ερωτεύτηκε τη Μαργαρίτα όχι την Αγγελική. Ακόμα κι εάν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, πάλι δεν θα ήταν ίδια τα πράγματα. Είχαν πολύ ιδεατή εικόνα για το τη σχέση τους.

Θα μάθει η οικογένεια ποια είναι η Αγγελική και τότε όλα γίνονται πιο έντονα, υπάρχει συνεχής πίεση, ανατροπές, αποκαλύψεις σε όλες τις δραματουργικές γραμμές της ιστορίας. Ως εκ τούτου τινάζονται διαδοχικά όλα στον αέρα, αποκαλύπτονται πολλά, η κυλιόμενη καταστροφή της οικογένειας έχει πολύ ενδιαφέρον. Παρακολουθούμε τη συναισθηματική αντίδραση/αντίκτυπο που δημιουργούν όλες αυτές οι πληροφορίες στους ανθρώπους και πώς τις διαχειρίζονται.

-Η Αθηνά θα αρρωστήσει, θα ξαναμπεί στο νοσοκομείο, αλλά αντέχει!

-Αποκαλύπτεται η σχέση του Παύλου με την Τζένη.

-Η Ελένη, που εμφανίζεται ω αδελφή των Αργυρών, ξέρει τι της γίνεται κι έχει μια πολύ συγκεκριμένη ατζέντα. Θα περιμένουμε λίγο για να δούμε τι είναι και τι δεν είναι. Υπάρχουν διάφορες ανατροπές, λίγος έρωτας….

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement