Αγγελική – Sneak preview: Καρέ καρέ η στιγμή της αποκάλυψης για τη σχέση Παύλου – Τζένης και η σύγκρουση με τη Σοφία

Επεισόδιο μεγάλης έντασης και ανατροπών το επεισόδιο που έρχεται απόψε, Δευτέρα, 1η Μαρτίου, στην «Αγγελική». Η αποκάλυψη του Παύλου (Ιωάννη Παπαζήση) για τη σχέση του με τη Τζένη (Νάντια Μπουλέ) φέρνει τα πάνω- κάτω στο σπίτι των Αργυρών. Επίσης, οι δύο γυναίκες της ζωής του, η Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα) και η Τζένη , έρχονται σε ευθεία σύγκρουση.

Advertisement

«Οι σκηνές που έχουν τέτοια ψυχολογική φόρτιση είναι δύσκολες για τους ηθοποιούς» εξηγεί η Δήμητρα Σιγάλα στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού. Και προσθέτει ότι με τον σκηνοθέτη (σ.σ. Στέφανο Μπλάτσο) έφτιαξαν  μία «χορογραφία» της σκηνής  όπου οι δύο ηρωϊδες έρχονται σε καταμέτωπο αντιπαράθεση , ούτως ώστε να επιτύχουν την απόλυτη συγκέντρωση και το μάξιμουμ της ψυχολογικής έντασης.

Η Νάντια Μπουλέ αναφέρει ότι «είναι σημαντικό να σέβεσαι τον χρόνο που χρειάζεται ο συμπρωταγωνιστής σου να μπει στο κλίμα και να τον βοηθάς όσο μπορείς για να ανταπεξέλθει». Και στάθηκε  στη σκηνή, που επίσης θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο, όπου  ο Στέφανος (Γιώργος Χρυσοστόμου) ανακοινώνει στη Τζένη ότι χωρίζουνε και  της ζητάει να πάρει τα πράγματά της  από το σπίτι.  «Είναι μία σκηνή μεγάλου θρήνου κι έντασης για την Τζένη. Πραγματικά, για να μου φύγει το κλάμα και η ένταση μου πήρε όλη την υπόλοιπη ημέρα. Έφυγα ζορισμένη από το γύρισμα» καταλήγει.

Advertisement

Δείτε το απόσπασμα από το «Καλύτερα δε γίνεται» εδώ:

Δείτε sneak preview (1) από το αποψινό επεισόδιο:

Advertisement

Δείτε sneak preview (2) από το αποψινό επεισόδιο:

Δευτέρα 01 Μαρτίου – Επεισόδιο 90

Η αποκάλυψη του Παύλου για την σχέση του με την Τζένη φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Αργυρών. Η Τζένη έχει ξεσκεπαστεί και οι δικαιολογίες της δεν μπορούν πλέον να την καλύψουν. Ο Στέφανος την διώχνει από το σπίτι. Όταν τα νέα διαδίδονται, η Δανάη ζητάει απ’ την Αγγελική να είναι κοντά στον Στέφανο, γιατί μόνο αυτή μπορεί να τον βοηθήσει και να του σταθεί. Η Αθηνά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση που η Τζένη τους πρόδωσε για δεύτερη φορά. Η Τζένη γυρνάει σπίτι της όπου έρχεται σε μία τεράστια σύγκρουση με τον Παύλο γι’ αυτό που της έκανε. Ο Στέφανος μεθάει και καταλήγει στο σπίτι της Σοφίας όπου της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση του Παύλου και της Τζένης. Αυτό οδηγεί την Σοφία στο σπίτι της Τζένης για να την ξεμπροστιάσει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement